2789
عنوان

دلگیرم 😥😢😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
راست میگی مشاور هم گفت تعییر ناپدیرن  لجم میگیره از مادرشوهرم بدم میاد دلم نمیخواد برم خونشون&n ...

اینجوری خودت و از بین میبری،،، یه سری مادرا باج میدن به دختر و داماد ولی از پسر و عروسشون مطمئنن... تو هم انقد واسه خودت دغدغه نتراش فردا هزار تا مریضی میگیری زندگیتم سرد میشه... تمرکزت از بقیه رو بردار به زندگی و خوشحالی خودت و خونوادت فکر کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخلاقیات خانواده ها باهم خیلی فرق می‌کنه ، من مثلا مامان خودم می‌دونم با اینکه خیلی دوستم داره زیاد حوصله نداره مثلاً وقت بذاره ، این چندسال که شهر غریبم فقط یکبار تنهایی اومد پیشم چندروز موند ، اونم چون شوهرم مأموریت بود ، بقیش هم سالی یکبار یا حتی دوسالی یکبار با پدرم اینا اومدن عید دیدنی ، دیگه همش ما رفتیم ، گاهی نگرانم موقع زایمانم تنها باشم ، ولی بعد میگم اشکال نداره خدا به من بچه بده من خودم از پس همه چیز برمیام، 

البته مامانم خیلی مهربونه ها ، ولی دوست نداره بره خونه کسی بمونه ، فقط خونه خودش رو دوست داره، 

ولی مامان جاریم بعد از زایمانش تا چهل روز هی می‌رفت کمکش، دیگه هرکسی یجوره ، مامان منم مثلاً من کرونا گرفتم اونجا قرنطینه کردم خودمو تو خونه مامانم خیییییلی هوامو داشت 

ولی کلا اونقدری که مثلا مامان جاریم حوصله داره و زرنگه مامان من اونجوری نیست ، ولی هرجوری باشه من دوستش دارم چون می‌دونم عاشقمه و فقط نمیتونه زیاد وقت بذاره، سرش تو زندگی خودشه  

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بعد حالا چرا با مادر شوهر لج کردید؟

والا عروس ما انقد به مامانم نزدیک شده که مامانمم عاشقش شده

بعد من از حسودی میترکم😂 دلم میخواد بگم برو کنار مامان خودمه🤣

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
اینجوری خودت و از بین میبری،،، یه سری مادرا باج میدن به دختر و داماد ولی از پسر و عروسشون مطمئنن... ...

دقیقا ، راستش جدیدا اینطوری شده قبلا نبود با دومادش قبلا مشکلات مالی داشتن دختره هم گم و گور بود چندسالی هست دختره پیداش شده اینم باج میده بهش اونم براش تمیزکاری میکنه!

عزیز دل نود درصد مادرای ایرانی همینن

بیشتر به دختر و دامادمون میرسن استدلالشونم اینه که دختر مال مردمه باید سربلند باشه

خب شما نمیتونی کسی که چهل پنجاه سال با این عقیده زندگی کرده رو تغییر بدی

نهایت کاری که میتونی بکنی اینه که رو خودت کار کنی تا در حد اعتدال بهشون کمک برسونی و از کارهاشون ناراحت نشی چون این آدما واقف هستن به اشتباه بودن کارشون اما نمیتونن ترک عادت کنن

پس روی خودت کار کن

اینجوری خودت و از بین میبری،،، یه سری مادرا باج میدن به دختر و داماد ولی از پسر و عروسشون مطمئنن... ...

عجیبه برام مثلا مادرش نمیفهمه دختره برا خودش نمیخوادش برا وام و پول و کمک و ... میخوادش  دختره هم در عوصش میاد پیشش و هفته ای یه بار خونشو تمیز میکنه!  بعد من خودم حقوق ندارم مامانم خودش حقوق داره باز گاهی بهش میرسم  بازم پررو هست 

بعد حالا چرا با مادر شوهر لج کردید؟ والا عروس ما انقد به مامانم نزدیک شده که مامانمم عاشقش شده بعد ...

آفرین به سیاست عروس شما

دقیقا باید همین باشه

متاسفانه این روزا تو بیشتر پیج ها و کانال هابه عروسا یاد میدن بجنگید، دعوا کنید، دشمن باشید

ولی کسی نمیگه سعی کن با رفتار و گفتار مناسب شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی دقیقا مثل عروس شما

شما هم به جای حسودی😄 باهاش دوست شو

ببینید چقدر بهتون خوش میگذره

عزیز دل نود درصد مادرای ایرانی همینن بیشتر به دختر و دامادمون میرسن استدلالشونم اینه که دختر مال مر ...

اخه توصیح دادم پایین اینطوری نبود مادرشوهرم  مشکلات داشتن دختره هم گم و گور بود جدیدا پیداش شده مامانش هم کمک میکنه بهش وام پول نقدی عیرنقدی اونم درعوص تمیزکاری مبکنه براش  

اخه توصیح دادم پایین اینطوری نبود مادرشوهرم  مشکلات داشتن دختره هم گم و گور بود جدیدا پیداش شده ...

دیگه مادره دیگه

و اینکه از پول خودش داره کمک میکنه و رسما شما نمی‌تونید بگین چرا کمک میکنی

منم اطرافم دیدم همچین مادری که بیش از اندازه به دخترش میرسه، و در مقابل رفتار ناشایستی باهاش میشه  

چاره ای نیست، همچنان میگم باید رو خودت کار کنی که برات مخم نباشه وگرنه اذیت میشی چون مادرشوهر به هیچ وجه عوض نیمشه