2789
عنوان

دلگیرم 😥😢😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
اینجوری خودت و از بین میبری،،، یه سری مادرا باج میدن به دختر و داماد ولی از پسر و عروسشون مطمئنن... ...

خب من دلم نمیخواد ببینم حالم خوبه تا میبینمشون عصبی میشم دست خودم نیست مشاور گفت سر خودتو گرم کن به بچه  آخه چرت و پرتم از ما میگن این بیشتر عصبیم میکنه دختره میشینه ور دل ننه از مال و منال ما حرف میزنه و قیمت گداری میکنه یعنی میخواد بگه یه جورایی غیرمستقیم به من بده و به پسرت نده و پسرت زیادم داره  این بیشتر لج منو درمیاره جلو خودم مال و اموال منو میشماره 

دیگه مادره دیگه و اینکه از پول خودش داره کمک میکنه و رسما شما نمی‌تونید بگین چرا کمک میکنی منم اطر ...

آره دقیقا کاش میشد نبینمشون میگم با این چکار کنم که دختره میشینه ور دل ننه و از اموال ما میگه و قیمت میداره و میبره بالا و غیرمستقیم میخواد بگه پسرت داره زیادم داره به ما برس البته به صورت کاملا غیر مستقیم همش میگه اینها خونشون اینقدره  اینقدره نقره داره طلا داره و.....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره دقیقا کاش میشد نبینمشون میگم با این چکار کنم که دختره میشینه ور دل ننه و از اموال ما میگه و قیمت ...

منم همچین اشخاصی رو دارم

اینا از بخل و تنگ نظریشونه که چشمشون به جای اینکه به دست خدا باشه به دست بنده ی خداست و به خیال خودشون فکر میکنن دارن زرنگی میکنن در حالیکه تیشه یرداشتن دارن میزنن به ریشه ی زندگیشون

شما هن خدارو شاکر باشا که اینقدر داری که باعث حسادت همچین آدمی شده، خداروشکر که داری و محتاج بنده ی خدا نیستی ، محتاج منت شون نیستی

پس تو الان باید خیلی خوشحال باشی که مجبور نیستی مثل اون دستت رو برای چندرغاز جلوی هرکس حتی شده مادرت دراز کنی 

آفرین به سیاست عروس شما دقیقا باید همین باشه متاسفانه این روزا تو بیشتر پیج ها و کانال هابه عروسا ...

من باهاش دوستم ولی اونم سیاستشه وگرنه علاقه نداره.با مدرک میگما نه که الکی بگم

ولی خب کاری هم ندارم که بخوام بینشونو خراب کنم

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
من باهاش دوستم ولی اونم سیاستشه وگرنه علاقه نداره.با مدرک میگما نه که الکی بگم ولی خب کاری هم ندارم ...

دیگه خب رابطه ی عروس و مادرشوهر در اکثر موارد همینه

مادرشوهرا معمولا دختر رو بیشتر از عروس دوست دارن و عروس های با سیاستی مثل شما باید اینطور رفتار کنن تا خودشون اذیت نشن

منم همچین اشخاصی رو دارم اینا از بخل و تنگ نظریشونه که چشمشون به جای اینکه به دست خدا باشه به دست ب ...

آره خداروشکر میکنم ولی از اینکه از ما بعنوان یه ابزار استفاده میکنه برای اینکه بگه نداره و دلسوزی مادرش رو بخره بدم اومد

دیگه خب رابطه ی عروس و مادرشوهر در اکثر موارد همینه مادرشوهرا معمولا دختر رو بیشتر از عروس دوست دار ...

مامان من اصلا اهل اذیت کردن نیست

من اصلا عروس و داماد و... اینها رو درک نمیکنم.همه انسانیم

انسانم باید صداقت داشته باشه

سیاست اندازه ارزن هم نمی‌ارزه

البته نظر شما هم محترمه و کاربردی

ولی من ترجیح میدم قلبا اونایی که باهاشون خوبم رو بهشون عشق بورزم.خودمم حس بهتری میگیرم

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
آره خداروشکر میکنم ولی از اینکه از ما بعنوان یه ابزار استفاده میکنه برای اینکه بگه نداره و دلسوزی ما ...

دیگه خب این شگرد آدمای بدبخته

هرروز چهارقل بخون فوت کن به خودت و شوهر وبچه و خونه زندگیت

هرروز اسپند دود کن، آیت الکرسی فراوون بخون تا ان شاالله از چشم بد بدور باشید

مامان من اصلا اهل اذیت کردن نیست من اصلا عروس و داماد و... اینها رو درک نمیکنم.همه انسانیم انسانم ...

این نظر منم هست

من خودم به همه بدون هیچ توقعی محبت میکنم حتی به خاطر این اخلاقم بیشتر اوقات ضربه خوردم ولی خب آدم نمیتونه ذاتش رو عوض کنه

سیاست به خودی خود اصلا بد نیست، مهم اینه آدم اونو با حیله قاطی نکنه

بعضی از عروس خانما و مادر شوهرای عزیز از این سیاست تو راه درست استفاده نمیکنن، که خب این بده