2777
2789
عنوان

چجوری غذامو خوشمزه درست کنم؟؟

164 بازدید | 17 پست

سلام برای اینکه دستپخت خوشمزه ای داشته باشم. و غذام خوش طعم و خوش عطر بشه و زبون زد فامیل بشه چی بزنم توی غذام؟؟؟ کمممک پلییز🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادویه و ادویه😅

پخت به میزان لازم 

مرغ و گوشت و ماهی‌ام مزه‌دار کن قبل از هرکاری، 

همینا یادمه

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

غذا باید با حوصله پخته بشه شعله کم باشه ادویه هر غذایی رو درست بزنی و به اندازه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
مثل قورمه سبزی و سایر خورشت هارو ۷ ۸ ساعتی بزاره بپزه  از زود پز استفاده نکن تفت دادن هم خوبه ...

حالا به نطر من قورمه سبزی تو زودپز خییلی خوشمزه تره. من میزارم ۳    ۴  ساعت تو زودپز با شعله خیلی کم میپزه.

قرمه هام تو فامیل معروفه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب خورشت اینا 7و8ساعت رو گاز باشه که خشک میشن😥

نه خشک نمیشه. حرارتو خیبی کم کن.

یا پایه بخر واسه گازت. قابلمه رو رو پایه بزار که خیلی ریز قل بزنه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

واسه قیمه

توش گوجه رنده شده ام بریز و پیاز داغت زیاد باشه

واسه قورمه سبزی 

سبزیتو زیاد باحرارت کم سرخ کن ته تیره شه رنگش

واسه لوبیا پلو

حتما پودر دارچین.پودر گل محمدی. پودر گشنیز بریز.

حالا به نطر من قورمه سبزی تو زودپز خییلی خوشمزه تره. من میزارم ۳    ۴  ساعت تو زودپز ...

دقیقا .تو زودپز خیلی جا میفته .فقط باید آب اول و کم بریزی

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه