2777
2789
عنوان

از شوهرم....

251 بازدید | 27 پست

از شوهرم بدم اومده چون خیلی بد دهن هست من جدیدا حق ندارم از خانوادشون خصوصا مادرش گله گی ساده با ارومی کنم و به همسرم بگم سریع لج میکنه سر خانواده من بهانه الکی میاره و لج میکنه حتی در مورد خانواده من توهین و بی احترامی میکنه .خسته شدم .....همش بهش میگم حیف خصوصیات دیگه ات خوبه جز این اخلاقت میگه نمیخواد بهم درس اخلاق بدی 🤐😑چیکار کنم ؟؟  ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درمورد مامانش هیچی نگو خودت راحت میشی

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

بنظرم یاد آوری کردن بد دهنی و زوم کردن برای درست شدنش می‌تونه کار رو بدتر کنه خصوصا اگه آدم لجبازی باشن 

بی تفاوت باشید یمدت بی تفاوت بودن نسبت ب بد دهنی رو امتحان کنید 

چون بفهمه شما حساسید و حرصتون بیشتر در میاد بیشتر از این روش استفاده می‌کنه 

اگه بی تفاوتی جوابگو نبود ببینید راه حلی از یه مشاور خوب پیدا کنید

چون بد دهنی و بی احترامی خیلی تلخی میاره برا زندگی 

و کم کم روند تنفر شروع میشه 

حالا من نمی‌دونم بچه دارید یا نه؟

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
بنظرم یاد آوری کردن بد دهنی و زوم کردن برای درست شدنش می‌تونه کار رو بدتر کنه خصوصا اگه آدم لجبازی ب ...

بچه ندارم ....میتونم بی تفاوت باشم ولی دلم برای خانواده مظلومم میسوزه اونا کوچکترین بی احترامی بهش نکردن این پررو شده 

بچه ندارم ....میتونم بی تفاوت باشم ولی دلم برای خانواده مظلومم میسوزه اونا کوچکترین بی احترامی بهش ن ...

خب چون تو با بد ،بد کنی پس فرق چیست 

خانواده شما بزرگیشونو رسوندن همیشه 

شما هم همین ک به فکر این موضوع هستی خودش نصف راه رو اومدی 

اگه تونستی مشاور خوب پیدا کنی تو این زمینه کمکت کنه عالی میشه 

بنظرم درسته وقت میزاری و هزینه میدی اما ممکنه راهکاری بهت بگن ک از ماها خیلی کاربردی تر باشه تو زندگیت 

واقعا بد دهنی خیلی بده 

خصوصا برا کسانی ک اصالت دارن و مودب هستن مواجهه با اینجور آدمی حال آدمو بدجور میگیره من درک میکنم چی میگی واقعا میفهممت

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊