2777
2789
عنوان

از شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 27 پست
داره کم کم تنفر تو دلم جا باز میکنه ....سرد دارم میشم ازش

ارع خیلی وحشتناکه من از اون آدمی ک بهم نزدیکه نفرت گرفتم حالا نمیتونم بگم کی دقیق

اما اصلا دیگه مهری ب دلم نمونده از اون آدم ک هیچ شدیدا متنفر شدم 😑

و اوایل خیلی بهش میگفتم دیدم نه هرچی من بگم بدتره شده نقطه ضعفم براش

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
خب چون تو با بد ،بد کنی پس فرق چیست  خانواده شما بزرگیشونو رسوندن همیشه  شما هم همین ک ب ...

مرسی .بقول خودش تهرانی  ادعای فرهنگشونم میشه .مارو بی فرهنگ میدونه .مرده شور ادب و فرهنگشو ببرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اینم نگو وقتی میبینی حساسه

اخه همیشه میگفت ب من بگو تو دلت نذار چیزی بمونه منم بهش اعتماد کردم خواهراش و برادرش چقدر بهم میگفتن اینکار نکن بهش نگو میاد با مادرم دعوا میگیره .من ک قصد نداشتم دعوا کنه 

اخه همیشه میگفت ب من بگو تو دلت نذار چیزی بمونه منم بهش اعتماد کردم خواهراش و برادرش چقدر بهم میگفتن ...

خب حالا چبشد ورق برگشت باتو دعوا میکنه الان؟

باید یاد بگیری اصلا محل مادرشوهر ندی چ برسه ب اینکه چیزی تو دلت نگه داری

خب حالا چبشد ورق برگشت باتو دعوا میکنه الان؟ باید یاد بگیری اصلا محل مادرشوهر ندی چ برسه ب اینکه چی ...

داداشش یادش داده ک توهم ایراد بگیر 

اینم میوفته کامل تو دنده لج

خب حالا چبشد ورق برگشت باتو دعوا میکنه الان؟ باید یاد بگیری اصلا محل مادرشوهر ندی چ برسه ب اینکه چی ...

اره لج میکنه الکی بهونه میاره ایراد الکی میگیره ک منو حرص بده

داداشش یادش داده ک توهم ایراد بگیر  اینم میوفته کامل تو دنده لج

بگم حقته ناراحت میشی ازم؟

چطور دلت مبومد شوهرت بره با کسی  ک بزرگش کرده بدرفتاری کنه

منم اوایل ازدواجم میگفتم تا اینکه دیدم شوهرم داره همین کارو میکنه مثل خودم رفتار میکنه کلا این حرفارو گذاشنم کنار خیلی طول کشید تا شوهرم ب این اخلاق جدیدم عادت کرد ولی بالاخره اعتماد کرد

الانم هر چی بگه مادرشوهرم ی گوشم در یه گوشم دروازه

بگم حقته ناراحت میشی ازم؟ چطور دلت مبومد شوهرت بره با کسی  ک بزرگش کرده بدرفتاری کنه منم اوای ...

من خیلی وفته ایراد نگرفتم فقط بحث امیکرون شد گفتم شما ها اگه بودید ما اینکار میکردیم اتیش میزدبد