2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
اولا که نمیدونم چرا میخوای خودکشی کنی. فقط اینو بگم که من خودم سختی های خیلی خیلی وحشتناکی تو زندگیم ...

یعنی اگه بمیرم باز اون دنیا این ادما دورم باز مایه اذیتمن؟؟

فکر نکنم باشن:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه اینجوریه که دوساله چندتا روانکاو عوض کردم ولی الان بهتر که نیستم هیچ بد ترم شدم

خب چرا میخوای خودکشی کنی؟ یه روانشناس خوب میشناسم میخوای بهت پیج اینستاگرامش رو بدم؟ مجازی هم وقت میده

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
این کتابی ک میگم روانشناسیه باید سعی کن از چیزای کوچیک لذت ببری وگرنه بازم میری سمت خودکشی

اخه من هیچ چیز کوچیک خوشحال کننده ای ندارم

صبح بیدار میشم درس میخونم غذا میخورم میام میخوابم

اگه یه راهی مثل قرصی چیزی باشه خیلی عالیه

چون نه حس سفر رفتنو کتاب خودنو نمیدونم تفریح کردنو اینا دارم نه وقتشو

خب چرا میخوای خودکشی کنی؟ یه روانشناس خوب میشناسم میخوای بهت پیج اینستاگرامش رو بدم؟ مجازی هم وقت می ...

یعنی این روانشناسی که میگم عالیهههههه زده رو دست همه روانشناسا

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
سلام عزیز، ما که بی پناه نیستیم ما خدا رو داریم امام حسین(ع) رو داریم، ما راه نجات داریم...

من خیلی ازشون خواستم ولی کم کم دارم ناامید میشم از کل زندگی و.....اعتقاداتم داره خراب میشه, برای حال دلم دعا کن لطفا

یعنی اگه بمیرم باز اون دنیا این ادما دورم باز مایه اذیتمن؟؟ فکر نکنم باشن:)

به هر حال این چیزی که من توی اکثر اون کسایی که خودکشی کردن حس کردم که اون دنیا قطع مسلم اصلا حال خوبی ندارن. یکی دیگشون میگفت وقتی طرف خودشو میکشه توی اون دنیا به اندازه مابقی سالهایی که باید عمر میکرده اول عذاب میکشه بعد تازه میان سراغش برای حساب کتابش. میگفت من اونجا فهمیدم هیچ مشکلی توی دنیا ارزش نداشت که خودشو بکشه. 

حتما بهت توصیه میکنم ببینی برنامه هاشون رو. حتی میتونی توی اینترنت برای کسایی که خارجین رو ببینی که خودکشی کردن چی شده. 

و اینکه نمیدونم چند سالته ولی به مرور که ادم بزرگتر میشه و سنش میره بالاتر میبینه یه سری مشکلات ارزش غصه خوردن رو نداره اصلا. 

چند سالته مشکلت چیه اگه بگی شاید بقیه بتونن راهنماییت کنن ولی در کل برای خودت هدف تعیین کن درس بخون ...

امروز تولدم بود

19سالم شد

مشکلم اینه که تنهام

دوستام ولم کردن

مامانو بابام دارن جدا میشن

کمبود وزن دارم

زشتم

کلی ادما بهم اسیب زدن 

خوابم میاد

هیچکی دوسم نداره جز یه نفر

که اونم تموم زندگیمو گداشتمو هر کاری که دوست ندارمو انجام میدم تا اونم مثل بقیه تنهام نزاره

کسی درک نمیکنه

واسه اینکه یکم بهم سلام هم بکنن

مجبورم شاد باشم

بهم میگن تو خیلی پر انرزی حوصلتو نداریم

نمیدونم من واقعا خوب نیستم پس چرا اینقد خوشحال به نطر میام

یه ساله درگیر افسردگی شدیدم

چند ماهه بیرون نرفتم

من خیلی ازشون خواستم ولی کم کم دارم ناامید میشم از کل زندگی و.....اعتقاداتم داره خراب میشه, برای حال ...

بیاید در موردش صحبت کنیم 

یه تاپیک دارم درباره امام حسین(ع) هست عنوانش اینه اگر دلتون گرفته کل دنیا رو ول کنید این کارو انجام بدید، بیاید اونجا صخبت کنیم یا اینجا فرقی نمیکنه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خب چرا میخوای خودکشی کنی؟ یه روانشناس خوب میشناسم میخوای بهت پیج اینستاگرامش رو بدم؟ مجازی هم وقت می ...

اصلا تاثیری نداره روانشناس رو من

هیچ سخنی جمله ای

الان فقط دنبال یه راه داروییم و میخوام بدونم چیکار میتونم بکنم چی بخورم

اصلا تاثیری نداره روانشناس رو من هیچ سخنی جمله ای الان فقط دنبال یه راه داروییم و میخوام بدونم چیک ...

همه چیز که با دارو خوب نمیشه اونم فکر و خیال😶

امروز تولدم بود 19سالم شد مشکلم اینه که تنهام دوستام ولم کردن مامانو بابام دارن جدا میشن کمبود ...

اخی عزیزم. تولدت مبارک. انشالله سال دیگه که تولدته تموم این غصه هات تموم شده باشه.

اول اینکه بهت بگم درک میکنم تو هم غصه های سختی داری ولی بعضی غصهات الکیه. مثلا این که میگی زشتی. یعنی چی؟ چرا خودتو اینقدر خورد میکنی. یا کمبود وزن. خب ورزش کن و به خودت برس. هم هیکلت خوب میشه و هم قوی میشی و هم روحیت خوب میشه. اینها چیزهایی که خودت برای خودت گندش کردی. سعی کن توجهتو معطوف به تواناییهای خوبت بکنی.

در ضمن جدایی پدر و مادر خیلی سخته میدونم. ولی باورت میشه من سن تو که بودم خودم توی دعوای  طلاق و طلاق کشی بودم. اونم با یه ادم بی منطق که هر وقت دلش میخواست هر رفتاری با من میکرد. حتی بعضی وقتها تا سر حد مرگ کتکم میزد و دستشو میذاشت رو گلوم تا خفم کنه. با همین وضعیت من تا ۲۳ سالگی باهاش ساختم ولی اخر طلاق گرفتم. فکر کن توی ۲۳ سالگی. حالا قبل ازدواجو و تو بچه گیمو نمیتونم بگم چه مشکلاتی داشتم و چه ضربه های ناجور و غیر اخلاقی از ادمها خوردم ولی همینقدر بگم که اصلا قابل گفتن نیست. بعد از طلاقم تا بیام روی یه زندگی نرمال پدرم تصادف کرد و فوت کرد. و سالهای بعدش فوق العاده مشکللتم زیاد بود. ولی الان بالاخره به یه زندگی اروم رسیدم. هر مشکلی یه زمانی داره و بالاخره یه روز تموم میشه