2777
2789
عنوان

زنداییم انقد ...

621 بازدید | 40 پست

زرنگ و با سیاسته یکمم نچسبه  ها دیشب همه رو اینطور بدون سرو صدا زنگ زده شام دعوت کرده بیرون بعد مامانم اینا هم عزاداری گفتن بریم یکم روحی،ون عوض شه نگو خانم نقشه داشته برادرمو پاگشا کرده تو اون مراسم هیچ کس هم نمیدونس از همه جاری هاش کوچیکه  ولی اول از هم دست ب کار سده هیچ بعد مامانم میگه بابات انقد ناراحت شد میگه از محمد امین این انتظارو نداشتم ما عرادداریم اونا هم پاگشا میکنن ی کادو بزرگ گرفته بود تا چش جاری هاشو در بیاری😂😂ی چیز مثبتی ک داره شاغله حالا همیشه میخواد پولشو ب رخ بکشه پیش زندایی های دیگم میگف من دیگه وقت ندارم غذای خونگی  اینا درس کنم سرم شلوغه گفتم بیرون باشه ،....😂😂از هر کلمه ش پز و افاده میزنه انگار ما چلاغیم

کارخوبی کرده از نظر من 

شماهم قدردان باشید

میتونه هم دعوت نکنه و پشت گوش بندازه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشون داداشتو پاگشا کرده کادو سنگین هم داده بیرون هم بهتون شام داده  چرا دلخور شدین عوض تشکر؟ طلبکاری چیری هستین از ملت ؟نکنه من کلا اشتباه متوجه شدم 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
من ی هفته هس پدربزرگم فوت کرده عزاداریم

بزن و برقص نکرده که مهمونی دعوت کرده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ما عزاداریم بابام خیلی ناراحت شدن پدربزرگم ی هفته هس فوت کرده

خوب پدربزرگتون فوت شده خدا رحمتشون کنه مجلس رقص شبانه که نگرفته !!!! دیده وقت ازاد الان هست یه شام دعوت کرده کادو هم داده شمام بگین دستت درد نکنه خداحافط دیگه این حرفای خاله زنکی چیه؟

از هر حرف و حرکتی ماجرا درست نکنین خوب نیست ادم اخلاقش اینطوری باشه دنیا دوروزه 

کلی هزینه کرده رفتین خوردین اومدین کادوشم گرفتین  خودتونم میگین کادو حسابی بوده تازه دلخورم شدین خدا خوبتون کنه واقعا 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .