2777
2789
عنوان

زنداییم انقد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 40 پست
روحشون شاد، شما که  عزادارید اصولا دعوتم کنن جایی نباید برید راحتم بودین ، پز و افاده اش خوب نی ...

ممنون .مامانم گف بابات فکرش داغونه بخاطر عزیزم تنها شره گفتم ببرم حالش عوض سه نمیدونس برنامه دارن کیک و اینا  باشه. ما تشکر خم میکنیم دست بوسش هم هستیم ولی زمانش الان نبود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیا کلا هرکارم کنن بقیه دهنشون بازه بخدا دعوت کنن میگن چرا دعوت کرد نکنن میکن نکرد عروسی نمیرید ک ...

شام و شیرینی و کیک .....زمانش خوب نبود خدایی عقایردها چقد فرق داره 

من کی بی احترامی کردم اصلا به کی بی احترامی کردم!!!!!!باشه شما حرف بعدیتم درسته خدا به داد زن داییت ...

اون خودش از پس خودش برمیاد وکیل زبون داره اندازه قد شما من چیکار لهش دارم اصلا دیشب خودم نبودم 😂

چقدر جالب پس اگه تا این حد ناراحت کننده بوده بهترین کار  اینه قطع رابطه کنین کادوشم پس بدین این ...

چقد فکر های سطحی😂خانوادم له روی خودش ن اصلا نیاوردن بعد برنامه اومدن تشکر کردن ولی خوب ناراحت بودن صب مامانمم زنگ زده میگه قرص خوردم خوابیدم سرم میترکه ....انگار ب پدرم برخورده مامانم هم ناراحته 

چقد فکر های سطحی😂خانوادم له روی خودش ن اصلا نیاوردن بعد برنامه اومدن تشکر کردن ولی خوب ناراحت بودن ...

کاملا مشخصه چقدر سطحیه✌😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

مگه احترام گذاشتن به صاحب عزا فقط با رقص و....

عجب بابا

به نظرم بیشتر حسادت کردید 

البته هرکس نظری داره

من بی احترامی حس نکردم 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
یعنی شما روز عادی شیرینی نمیخرید؟کیک درس نمیکنیذ

نه کیک مجلسی دقتی پدر کسی فوت شده به احترام ایشون نه کیکی مثل کیک تولد اینا نداریم ی جور کاممون هنوز شیرین نشه خودمون.. تو خیلی جاها صاحب عزا سیاه میپوشه و ...بعد پشت هر کاری میخواد میکنه که در واقع ظاهر قضیه خودمون وگرنه ما تو بعضی مسائل حساسیم رسم و رسوم و طرز فکرو فرقداره دلیل بر بدگویی نیس