زرنگ و با سیاسته یکمم نچسبه ها دیشب همه رو اینطور بدون سرو صدا زنگ زده شام دعوت کرده بیرون بعد مامانم اینا هم عزاداری گفتن بریم یکم روحی،ون عوض شه نگو خانم نقشه داشته برادرمو پاگشا کرده تو اون مراسم هیچ کس هم نمیدونس از همه جاری هاش کوچیکه ولی اول از هم دست ب کار سده هیچ بعد مامانم میگه بابات انقد ناراحت شد میگه از محمد امین این انتظارو نداشتم ما عرادداریم اونا هم پاگشا میکنن ی کادو بزرگ گرفته بود تا چش جاری هاشو در بیاری😂😂ی چیز مثبتی ک داره شاغله حالا همیشه میخواد پولشو ب رخ بکشه پیش زندایی های دیگم میگف من دیگه وقت ندارم غذای خونگی اینا درس کنم سرم شلوغه گفتم بیرون باشه ،....😂😂از هر کلمه ش پز و افاده میزنه انگار ما چلاغیم
روحشون شاد، شما که عزادارید اصولا دعوتم کنن جایی نباید برید راحتم بودین ، پز و افاده اش خوب نی ...
ممنون .مامانم گف بابات فکرش داغونه بخاطر عزیزم تنها شره گفتم ببرم حالش عوض سه نمیدونس برنامه دارن کیک و اینا باشه. ما تشکر خم میکنیم دست بوسش هم هستیم ولی زمانش الان نبود
چقدر جالب پس اگه تا این حد ناراحت کننده بوده بهترین کار اینه قطع رابطه کنین کادوشم پس بدین این ...
چقد فکر های سطحی😂خانوادم له روی خودش ن اصلا نیاوردن بعد برنامه اومدن تشکر کردن ولی خوب ناراحت بودن صب مامانمم زنگ زده میگه قرص خوردم خوابیدم سرم میترکه ....انگار ب پدرم برخورده مامانم هم ناراحته
نه کیک مجلسی دقتی پدر کسی فوت شده به احترام ایشون نه کیکی مثل کیک تولد اینا نداریم ی جور کاممون هنوز شیرین نشه خودمون.. تو خیلی جاها صاحب عزا سیاه میپوشه و ...بعد پشت هر کاری میخواد میکنه که در واقع ظاهر قضیه خودمون وگرنه ما تو بعضی مسائل حساسیم رسم و رسوم و طرز فکرو فرقداره دلیل بر بدگویی نیس