2777
2789
عنوان

زنداییم انقد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 40 پست
تازه ب دوران رسیده بهش بگو زن دایی چرا انگا تازه ب دوران رسیده ها حرف میزنی

ما اوایل فک  میکردیم لحن بیانش اینطوریه دیدیم نه وقتی بقیه زندایی هام نیستن عادی هستش ولی وفتی اوت بیچاره ها هستن بیا و ببین

عزیز الان اشکالش یا زرنگ بازیش کجا بود؟

ازش ممنون باشین تو این گرونی و با زحمت تازه دعوت کرده و کادوی بزرگ داده خیلی لطف کرده

برای عزاداریم خب بزن و برقص که نبوده مهمونی گرفتن فک نمیکنم  ایراد داشته باشه 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پدربزرگتون فوت شده خدا رحمتشون کنه مجلس رقص شبانه که نگرفته !!!! دیده وقت ازاد الان هست یه شام د ...

اول بی احترامی نکنین پدر من با پیرهن سیاه رفته برا مجلسی که الان واجب نبود بعدم رسم و عقاید فرق داره این رفتار و حرب شنا هم برا من ی جور دیگه هس دوما اگه برا خانواده ما بدنیا میتوتس از اول اطلاع رده خواستن برن خانوادم ن این که تو تنگنا بزارن

اول بی احترامی نکنین پدر من با پیرهن سیاه رفته برا مجلسی که الان واجب نبود بعدم رسم و عقاید فرق داره ...

من کی بی احترامی کردم اصلا به کی بی احترامی کردم!!!!!!باشه شما حرف بعدیتم درسته خدا به داد زن داییت برسه فقط معلومه چه روزگاری داره طفلک 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
عزیز الان اشکالش یا زرنگ بازیش کجا بود؟ ازش ممنون باشین تو این گرونی و با زحمت تازه دعوت کرده و کاد ...

عقائد ها با هم فرق میکنه وقتی دلیل دعوت هم نگفته ی جور بی احترامی برداشت ها فرق میکنه .اون گرونی اینا برا اون چیزی نیس نگران نباشین😂ما خودمون ناراحت نیسیم  منو تولد دعوت کرده بودن دوستام میخواسم برم نرفتم البته پدرم ناراحته که وافعا ت  عرف ما حقشه کارشون اشتباه بوده

خیلی ناراحت بودین نمیرفتین که بعدش انقدر حرف درست کنید.انگار به زور و کتک بردتون.میگفتین ما رسم نداریم تا چهلم جایی بریم چقدر ادا دارین هم خدارو میخواین هم خرما رو میخورین

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
خیلی ناراحت بودین نمیرفتین که بعدش انقدر حرف درست کنید.انگار به زور و کتک بردتون.میگفتین ما رسم ندار ...

عزی دل متن زیاد یادتون رفته خانوادم نمی دونستن برا چی دعوت کردن

عقائد ها با هم فرق میکنه وقتی دلیل دعوت هم نگفته ی جور بی احترامی برداشت ها فرق میکنه .اون گرونی این ...

چقدر جالب پس اگه تا این حد ناراحت کننده بوده بهترین کار  اینه قطع رابطه کنین کادوشم پس بدین اینطوری به نفع هردوطرف هست👌

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂