زرنگ و با سیاسته یکمم نچسبه ها دیشب همه رو اینطور بدون سرو صدا زنگ زده شام دعوت کرده بیرون بعد مامانم اینا هم عزاداری گفتن بریم یکم روحی،ون عوض شه نگو خانم نقشه داشته برادرمو پاگشا کرده تو اون مراسم هیچ کس هم نمیدونس از همه جاری هاش کوچیکه ولی اول از هم دست ب کار سده هیچ بعد مامانم میگه بابات انقد ناراحت شد میگه از محمد امین این انتظارو نداشتم ما عرادداریم اونا هم پاگشا میکنن ی کادو بزرگ گرفته بود تا چش جاری هاشو در بیاری😂😂ی چیز مثبتی ک داره شاغله حالا همیشه میخواد پولشو ب رخ بکشه پیش زندایی های دیگم میگف من دیگه وقت ندارم غذای خونگی اینا درس کنم سرم شلوغه گفتم بیرون باشه ،....😂😂از هر کلمه ش پز و افاده میزنه انگار ما چلاغیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب پدربزرگتون فوت شده خدا رحمتشون کنه مجلس رقص شبانه که نگرفته !!!! دیده وقت ازاد الان هست یه شام د ...
اول بی احترامی نکنین پدر من با پیرهن سیاه رفته برا مجلسی که الان واجب نبود بعدم رسم و عقاید فرق داره این رفتار و حرب شنا هم برا من ی جور دیگه هس دوما اگه برا خانواده ما بدنیا میتوتس از اول اطلاع رده خواستن برن خانوادم ن این که تو تنگنا بزارن
عزیز الان اشکالش یا زرنگ بازیش کجا بود؟ ازش ممنون باشین تو این گرونی و با زحمت تازه دعوت کرده و کاد ...
عقائد ها با هم فرق میکنه وقتی دلیل دعوت هم نگفته ی جور بی احترامی برداشت ها فرق میکنه .اون گرونی اینا برا اون چیزی نیس نگران نباشین😂ما خودمون ناراحت نیسیم منو تولد دعوت کرده بودن دوستام میخواسم برم نرفتم البته پدرم ناراحته که وافعا ت عرف ما حقشه کارشون اشتباه بوده
خیلی ناراحت بودین نمیرفتین که بعدش انقدر حرف درست کنید.انگار به زور و کتک بردتون.میگفتین ما رسم نداریم تا چهلم جایی بریم چقدر ادا دارین هم خدارو میخواین هم خرما رو میخورین
ماهِ درخشنده چو پنهان شود شب پرهِ بازیگر میدان شود...