2777
2789
آخه یکی می‌گفت جدا نشده بود واسه همون گفتم...مردا همینن دیه همیشه عاشق ترو تازن😏😏

زنه هم خوب کاری باهاش کرد 

معلومه زنه به خاطر پولشون میخوادشون دیگه

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
جدا شده باشه تو سن پیری میخواست زن جوون نگیره

اون زنم شرایط ایشونو خبر داشت میخواست باهاش ازدواج نکنه!

کور نبود ک

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون ک مریض بوده و ب گفته خودش خرج کرده و رفته  یکی مثه شوهر من ۳۲ سالشه از ۷ سالگی کار کرده ...

خوب قشنگ دارن شوهرت رو میدوشن دیگه 

چراباید شوهرت پولاشو بفرسته واسه داداشش

مگه خودش بچه نداره اون بچه آینده میخواد پول میخواد

وا خب چرا؟

فکرش کار نمیکنه دنبال کسب رضایت اوناس همین ک اونا راضی باشن براش کافیه  درصورتی ک همین برادرشوهرم تا وضع و اوضاع زندگی خودشو درست نکنه خرجا و قر وفرای خودش و زنش رو کنار نزاره ریالی برای کسی خرج نمیکنه اما شوهر خر من در حالی ک من الان دو کیلو برنج تو خونه ندارم پول میزنه ب کارت اون 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
اگ برعکس میشدشوهره بازنه اینکارومیکردبازهمین حرفومیزنی ادم ب ذاتشه ذات نباشه وسط بهشت هم باشی همین ک ...

پس تو که انقد ذاتت خوبه برو پول بده کمک مالی کن

نگهداری از مریض فکر کردین به همین راحتیاست؟؟؟ 

بعدشم گذاشته خانه سالمندان به پیشنهاد پزشک 

خود خانه سالمندانم پول میخواد وقتی پول یه اجاره خونه نداره چطور میتونه نگهش داره!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

شوگر ددی زن جوون شدن اخرش اینه دیگ

زن جوون گرفته اونم ولش کرده

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
زنه هم خوب کاری باهاش کرد  معلومه زنه به خاطر پولشون میخوادشون دیگه

اتفاقا عزیزم اگه قرار به تاوان باشه هم مرد هم زن باید تاوان بدن...زن هم اشتباه کرده واسه خاطر پول رفته با یه مرد ۴۳  سال بزرگتر از خودش به زور نداده بودنش که

اون زن هم از روی عشق و علاقه هم زنش نشده بود اونم هوس بود به خاطر معروف بودن و پول اومد زنش شد اگه ا ...

خب دیگه زنی که به خاطر پول ازدواج کنه عاشق چشم و ابروی طرف نیست قطعا نگهداریش نمیکنه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ببخشید اون زن جوون رو نرفته بزور بگیره عقدش کنه خود دختره مایل بوده مگه ندیدی اوایل مصاحبه میکردن چج ...

دختر جوونی که با یه پیرمرد بازیگر ازدواج میکنه جز پول و شهرت هدف دیگه ای محاله داشته باشه پس از اولش معلومه تا اخر نمیمونه

اون پیرمرد باید عقلش برسه دختر جوون نگیره باید به خاطر سنش با تجربه و عاقل باشه نه هوس باز

{ خانم هستم }
ببخشید اون زن جوون رو نرفته بزور بگیره عقدش کنه خود دختره مایل بوده مگه ندیدی اوایل مصاحبه میکردن چج ...

خب پس رویگری حقشه این وضعیت باید فکر اینجاشو میکرد 

اون زنم شرایط ایشونو خبر داشت میخواست باهاش ازدواج نکنه! کور نبود ک

رویگری حقشه باید بفهمه زن جوون جز به خاطر پول باهاش ازدواج نکرده مگه زنه عقلش ناقصه بمونه کارای اینو بکنه