2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضربه این کار شوهرتو بعدن خیلی خیلی محکم میخورید  جوری زمین میخورید ک حتی نمیتونید پاشید وقتی ...

همین الان مادرشوهرم خونه ای ک توش نشستن رو زده بنام برادرشوهرم مغازشم گذاشته برای خواهر شوهر کوچیکم خواهر بزرگه ام خودش صاحب همه چی هست اما شوهرم همون موقع هم ک هنوز زمینارو بنام باباش نزده بودن با اینکه ما پول دادیم خریدیم میگفت باید بین همه خواهرا و برادرم تقسیم بشه من تنهایی واسه چیمه نمیگفت اونا همه پول و طلاشون تو دستشونه زن من همه چیشو فروخت واسه زمینا 

خود برادرشوهرم همه نشسته بودن گفت من نه ریالی پول بایت این زمینا میدم نه زمین میخوام واسه چیمه پولمو ببرم بخوابونم تو اون جهنم ک هیشکی توش نمیره بعد شوهرم الان میگه من سهم برادرمم میدم یکی نیس بگه بدبخت مگه چیزی بنامت هست ک تو بخوای سهم بدی اونا خودشون بامن اومدن ک طلاهامو فروختم بعد خواهرشوهرم میگفت بابا بزار برات بمونه زمینا سنت رفته بالا سر پیری لازمت میشه بمن وکالن بده تا برم دنبال کارای ساخت خونه توشون 

بروی خودشونم نیاوردن من طلا دادم 

برای من مهم نیست من رو این زندگی حسابی باز نکردم منتظرم بچم بزرگ بشه برم بزار خودش بمونه و روزایی ک از دست داده من 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
زن عموی شما استثتا بوده از هر چند میلیون ادم یکیش اونجوری میشه وگرنه هیچکی محض رضای خدا و عشق و عا ...

اره میدونم گفتم ک بستگی به دو طرف داره ناگفته نمونه عموم واقعا چیزی واسه زندگیشون کم نمیزاره  واقعا اخلاقش خوبه جوری زنشو صدا میزنه ک منی که از بچه هاش هم کوچیکترم حسرت ب دلم مونده شوهرم یبار با محبت و اینجوری صدام کنه 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
همه زن شو مقصر میدونن ولی بنظرم اونم حق داره خب دلش میخواد زندگی کنه مجبور نیست خودشو تا اخر عمر اسی ...

مهریه زن سابق ؟ نه خواهر خرج عطینا شده ! رفیق بازی و فلان ! ، ماشالا دست و دلباز هم بوده رفقای چتر بازش هم هر روز هوار میشدن خونه ایشون و حالا آس و پاس شده☹ هر چند به قول مسعود ده نمکی فقط به خاطر همون یه قلم اهنگ انقلابی ماندگاری که خونده الله الله باید تا آخر عمرش یه زندگی حداقلی بهش بدهند 

پس تو که انقد ذاتت خوبه برو پول بده کمک مالی کن نگهداری از مریض فکر کردین به همین راحتیاست؟؟؟  ...

توخودت اگ شوهرت همینجوری بشه همین کارومیکنی؟یاشوهرت همین کاروباهات بکنه چی؟

گفته ک ن گوشی داده ن گذاشتن کسی پیشش بره پس الکی یچیزنمیدونی نگو.

ایناهمه ب ذاته ربطش ب من چیه ک من کمک مالی کنم این ربطش ب زن وشوهری هست ن ب من ب خانم ک ته نامردیه الکی میزنی ب من😑