به نظرم یه جورایی حقشه رضارویگری زمانه خودش بازیگر معروف پر کاری بوده به قول دوستان کمتر هوس بازی میکرد پولاشو میزد زمین مسافرتهای خارجه خیلی کارای دیگه که ماها ازش خبر نداریم حتی پولاشو جمع میکرد حتی یه کارگر ساده یه خونه از خودش داره اونوقت اون با اون درآمد کار هیچی از خودش نداره
دیگه کاریش نمیشه کرد چیزیم نمیشه گفت من ازش دست کشیدم کاریش ندارم باباشم جوونیاش همه این کارارو کرده الان بخاطر زرنگی مادرشوهرم ک کار میکنه صابخونه شده ولی مادرشوهرم تو هیچ کاری حتی باهاش مشورتم نمیکنه خونه مغازه همه چی خریده بنام خودش
چند ماه پیش به شوهرم گفتن زمینای کشاورزی ارثیه پدربزرگشو میخوان بدن بما ک هیچ سرمایه ای نداریم ولی سهم عموش رو گفتن باید بخرید شوهرم اومد بمن گفت من قرض کردم توام ته مونده طلاهاتو بفروش بده زمینارک بخریم منم دادم بهش بعد زمینارو کاملا زدن به نام پدرشوهرم هیچیم نتونستم بگم چون شوهرم پشت اوناس
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
اگه میتونی پولای شوهرت رو بگیر خودت مدیریت کن خرجا رو
نمیده فقط ۲ تومن میده واسه اجاره و قسط و قبض و خرجی و همه چی
حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........