2777
2789
وای مگه ممکنه جدا نشده باشه؟! من منظورم در همون حالتی بود که جدا شده باشه تو پیری زن جوون گرفته

اصن زن گرفتنش به کنار

اینا بازیگرن اونقدری پول درمیارن که خونه بخرن

اگه کمتر خرج قر و فرشون میکردن جای ماشین لوکس و ساعت گرون و گوشی مارک و لباسای برند و مسافرتای خارج پس انداز میکردن الان خونه داشتن و مستاجر نبودن

یجوری ادای بیچاره ها رو درمیارن انگار کارگر بودن کل عمرشون!

{ خانم هستم }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مگه ممکنه جدا نشده باشه؟! من منظورم در همون حالتی بود که جدا شده باشه تو پیری زن جوون گرفته

آخه یکی می‌گفت جدا نشده بود واسه همون گفتم...مردا همینن دیه همیشه عاشق ترو تازن😏😏

مردا خوب هوای همو دارن  رویگری حقش همون وضعیت بود میخواست هوس باز نباشه

اون زن هم از روی عشق و علاقه هم زنش نشده بود اونم هوس بود به خاطر معروف بودن و پول اومد زنش شد اگه اینجوریه حق اونم هست تاوان بده 

وا هرکی زنش بمیره یا زن نداشته باشه ازدواج کنه هوس بازه خیانت که نکرده الکی تو ماه رمصون تهمت نزن گن ...

تو سن پیری زن جوون گرفتن دلیلی جز هوس بازی نداره

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خانومش گفته از اول خونه و پول نداشته وقتی به همه گفتم کمک کنید هیچکس قبول نکرد منم دیگه توان نگه دار ...

تعجب می کنم چطور زنش شد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
همه زن شو مقصر میدونن ولی بنظرم اونم حق داره خب دلش میخواد زندگی کنه مجبور نیست خودشو تا اخر عمر اسی ...

اگ برعکس میشدشوهره بازنه اینکارومیکردبازهمین حرفومیزنی ادم ب ذاتشه ذات نباشه وسط بهشت هم باشی همین کارومیکنی

ایشون ک مریض بوده و ب گفته خودش خرج کرده و رفته  یکی مثه شوهر من ۳۲ سالشه از ۷ سالگی کار کرده ...

خب انوقت شما چرا اشتباه کردی طلاتو دادی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
پس اینهمه سال ک کار کرده چی شد یه سرمایه ای نداشته ک وقت پیری محتاج کسی نباشه؟

فقط بازیگرایی که در راه هدفشون نقش بازی میکنن وضعشون خوبه مثل مهران مدیری و حسن ریوندی و شهاب حسینی و....ک دارن مردمو سرگرم میکنن و از بدبختیا مردم جک میسازن ک عادی سازی کنن

وگرنه مگ وضع ابوالفضل پورعرب نبود مگ مسعود کیمیایی نگفت بهم پول نمیدن برا فیلمام و خیلیای دیگه

اصن زن گرفتنش به کنار اینا بازیگرن اونقدری پول درمیارن که خونه بخرن اگه کمتر خرج قر و فرشون میکردن ...

دقیقا👌

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
تو سن پیری زن جوون گرفتن دلیلی جز هوس بازی نداره

ببخشید اون زن جوون رو نرفته بزور بگیره عقدش کنه خود دختره مایل بوده مگه ندیدی اوایل مصاحبه میکردن چجوری دورش میگشت و راضی بود از ازدواجش دیگه وقتی داشت زنش میشد میتونست بفهمه ممکنه یروزی از دست و پا بیفته

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........