2777
2789
عنوان

توده در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 13834 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توده هیپواکو داشتید .ی توده جامد . دیگه سونو ندادید ؟؟

بهد از این سونو رفتم پیش جراح

جراح ارجاعم داد پیش یک رادیولوژی تا زیر سونو نمونه برداری کنن

نمونه رو فرستادن ازمایشگاه

یعنی من از اولین مامو و سونو تا عملم 3هفته هم نشد

قبل از عید

بعد از عملم دکترم گفت بابد شیمی کنم

فعلا یک جلسه گذروندم

از پریروز هم ریزش مو دارم

سلام دوست عزیز نگرانی نداره تو می تونی با توکل کردن به خداوند و کار کردن روی باورهات و تله پاتی می تونی اون رو از بین ببری اتفاقا یه خانمی هم مشکل شما رو داشت با تله پاتی حلش کرد خیلی ها تونستن بیماریشونو درمان کنن با این روش شماره تماس و ایدی پشتیبانی رو میزارم حتما بهشون پیام بدین حتما راهنمایی تون می کنن @amirhemmati_support01
09120643892ایدی و شماره تلفن پشتیبان فروشش تو تلگرام

ممنون عزیزم اره متاسفانه و ارث دور دختر عموهای پدرم چیزی که برای من محال بود

حال میگن از خانواده پدری به ارث نمیرسه.  

ما هم ارثشو داریم البته از خانواده مادری🥲 .  مادرم هم چهار سال پیش گرفتن. خدا رو شکر الان صحیح و سالم هستن و اون روزای تلخ تموم شد. 

برا شما هم انشاالله بخیر و خوشی تموم میشه عزیزم 🙏

پسرم، معجزه زندگی من🤩
حال میگن از خانواده پدری به ارث نمیرسه.   ما هم ارثشو داریم البته از خانواده مادری🥲 .  م ...

نه متاسفانه عزیزم

ما توی خانواده مادریم نداشتیم

خوشحالم که حال مادرتون خوب هست

خداروشکر که اون روزها رو پشت سر گذاشتید

ممنون از دعای خیرتون عزیزم🌹

بله .مرسی

عزیزم من چون در جریان بیماری خالم بودم و خودم بردمش دکتر ریپورت سونوگرافیتو خوندم

توده اسم نداره چون هنوز تشخیص نگرفته ولی حتما برو جراح چون نوشته بیوپسی لازمه

به امید خدا چیزی نیست 🌹

نه متاسفانه عزیزم ما توی خانواده مادریم نداشتیم خوشحالم که حال مادرتون خوب هست خداروشکر که اون رو ...

خاله من هم مثل شما هستن با این تفاوت که هیچ کس تو خانوادشون ندارن و قبل خاله من به فاصله ۶ ماه زودتر یک نوه عمه مادربزرگم مبتلا شدن با سن ۷۰

میگن علت اصلیش استرسه و استرس سمه برای این حالت

مراقب خودتون باشین و سلامت 💚

عزیزم من چون در جریان بیماری خالم بودم و خودم بردمش دکتر ریپورت سونوگرافیتو خوندم توده اسم نداره چو ...

خاله شما چ مشکلی داشت .ب من‌گفته ۶ماه بعد بیا .ولی من نگرانم .میخوام زودتر اقدام کنم اگه بدخیم هست بدونم