2777
2789
عنوان

توده در سینه

13811 بازدید | 53 پست

سلام دوستان .کسی هست تو سینه توده هیپواکو داشته .چ کردید بعدش .ایا سرطانیه؟؟؟درد داشتید ؟؟اندازه توده شما چقدر بوده ..توده من درسینه چپم و انداره ۱ سانت هست .حدود ۴/۵میل .و در سینه راستم زیر بعل لنف نود ب اندازه ۱۱میل هست .خیلی نگرانم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم توده من اسم نداشت مال من دوسانت و نیم در 3سانت بود تشخیص سرطان دادن لنف زیر بغلم هم د ...

یک هفته اس سونو دادم ک زده توده ...از بعد شیردهی درد سینه چپ وداشتم .سونوهای قبلیم چیزی نبوده .ولی این توده من و ترسونده 

.چرا تو سونوی شما اسم توده نوشته نشده 

یک هفته اس سونو دادم ک زده توده ...از بعد شیردهی درد سینه چپ وداشتم .سونوهای قبلیم چیزی نبوده .ولی ا ...

نمیدونم

من دقت نکردم به ایمش

دکتر سونو بهتون نگفت باید نمونه برداری کنید؟ 

یک چیز

خیلی ها میگن تودخ سرطانی درد نداره

دروغ میگن

مال من درد داشت

هی ذبطش میدادم به روزهای قبل از پریودی و بعد از پریودب

نمیدونم من دقت نکردم به ایمش دکتر سونو بهتون نگفت باید نمونه برداری کنید؟  یک چیز خیلی ها م ...

میشه لطفا سونو رو ببینید و اسم توده رو بگید ..منم‌ی کم‌درد دارم .دکتر گفت ۶ ماه دیگه بیا .ولی نگرانم و از دکتر سرطان شناسی نوبت گرفتم و