2777
2789
عنوان

توده در سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 13838 بازدید | 53 پست
خاله شما چ مشکلی داشت .ب من‌گفته ۶ماه بعد بیا .ولی من نگرانم .میخوام زودتر اقدام کنم اگه بدخیم هست ب ...

سرطان عزیزم

نظر منو میخوای ولش نکن لطفا 

هرچه زودتر درمان راحت تر

کی بهتون گفت ۶ ماه دیگه؟ توی ریپورت نوشته شده بیوپسی لازمه و از نظر اهمیت رادیولوژی درجه ۴ هست یعنی حتما باید بررسی بشه

خیلی مواقع چیزی نیست و رادیولوژی صرفا چیزی رو که دیده نوشته ولی پیگیری بکن عزیزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام birads3احتمال ۹۸ درصد خوش خیم هست و این که نوشته گرد و محدوده اش مشخصه خبر خوبی هست حتما جراح نشون بدین اگر تهران هستید دکتر موسی زاده بیمارستان بهمن تا ۲۵اردیبهشت هستند.لطفا لطفا اصلا ابدا به هیچ وجه محل این افراد که میگن نمیدونم طب سنتی برو و دکتر طب اسلامی!!! و نمیدونم همیوپاتی و این ها هم نکنید فقط جراح پستان معتبر حتی دکتر زنان هم تخصص سینه ندارن 

سلام birads3احتمال ۹۸ درصد خوش خیم هست و این که نوشته گرد و محدوده اش مشخصه خبر خوبی هست حتما جراح ن ...

بله متخصص غدد و پستان رفتم که جراح عمومی ام هست .گفت ۶ ماه دیگه بیا .ولی چون نگرانم دارم چکاب انجام میدم و برای دو ماه دیگه دوباره نوبت سونو گرفتم و نوبت دکتر سرطان گرفتم

ایشالله ک چیزه بدی نباشه.مادرشوهره من سرطان سینه داشت انقد روحیش خوب بود عمل کرد و خوب شد.فقط سعی کن ...

خداروشکر .انشالله ک همه مریض ها شفا پیدا کنن .

میشه بگید مادرشوهرتون چ توده ای داشتن؟؟

خاله من هم مثل شما هستن با این تفاوت که هیچ کس تو خانوادشون ندارن و قبل خاله من به فاصله ۶ ماه زودتر ...

ممنون عزیزم

اتفاقا امشب کلییی شور زدم سر درس خوندن دختر کوچیکه

هر روز یک مسله پیش میاد برای نازاحتی متاسفانه

ممنون که گفتین باید سعی کنم بیخیال بشم

خداروشکر .انشالله ک همه مریض ها شفا پیدا کنن . میشه بگید مادرشوهرتون چ توده ای داشتن؟؟

نمیدونم.فقط اینو میدونم ک تودش از نوع بدخیم بود حتی چنتا از دکترا گفته بودن ک سینت باید برداشته شه خداروشکر عمل کرد و خوب شد.