2821
2789
عنوان

رضا رویگری

| مشاهده متن کامل بحث + 5833 بازدید | 134 پست
اصلا ناراحت نمیشم، ناراحتی مای بیبی بخر براش ببر😂😂😂😂

جدی ناراحت نشدی...ایزی لایف منظورته ؟؟ بچه ک نیس مای بیبی بخرم براش😅

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
جدی ناراحت نشدی...ایزی لایف منظورته ؟؟ بچه ک نیس مای بیبی بخرم براش😅

وا چرا باید ناراحت بشم پوستم چروک میشه،، اره  همون ایزی لایف. 

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا چرا باید ناراحت بشم پوستم چروک میشه،، اره  همون ایزی لایف.

اها همیشه بخندی....😁😐یعنی تو زندگیت تا الان ناراحت نشدی؟

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
اگه پول داشت میشست خونه خودش پرستار میگرفت بدون هیچ منتی  پس نداره

بی پول نبوده باور کن یه جوری ازش گرفتن اخع استوری کرده که هم کارت بانکیم هم گوشیمو گرفتن دروغ راستشو نمیدونم والا 

پیری سراغ همه میاد مریضی برای همه هست حالا با ایزی لایف و مای بیبی گفتن مسخره کنید... خدا عاقبت همه امون رو ختم به خیر کنه ان‌شاءالله احدی محتاج بنده نباشه خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

واقعا نمیشه قضاوت کرد الان چند ساله خانومش دارن با این وضعیت اقای رویگری کنار میان پرستاریشو میکنن.. گویا اقا رویگری پولی هم نداشتن پول اجاره خونه و هزینه درمان خیلی، بالا بود شاید واقعا مجبور شده ولی اینکه سیم کارتشو گرفته واقعا بدور از انسانیت بوده