2821
2789

اول از همه بیخیال و بی تفاوت باش و هر ماه دنبال این نباش باردار شده باشی ..دوم اینکه ورزش کن خصوصا پیاده روی ..سوم تغذیه سالم داشته باش ..من همین مشکل رو داشتم قبل بچه اولم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه چجوری بیخیال باشی

سخته ..درکت میکنم ..من چهار سال این مشکل رو داشتم ..ب این نتیجه رسیدم ک اصلا مهم نیست بچه دار بشم یا ن کاملا بی خیال شدم.خدا شاهده دو ماه بعد باردار شدم

یک تجربه مهم بهت بگم ،تنبلی وکیست ،بارداری دیر ایجاد میکنه،ولی حتما باردار میشی ،همزمان با درمان خودت شوهرت ببر زیر نظر پزشک حاذق،لازم شد هر دوسال یکبار پزشک همسرت وخودت ،اگر باردار نشدی عوض کن ،بسیاری با تنبلی واندومتریوز ،به خاطر واریکوسل،یا مشکلات اسپرم همسرشون باردار نشدند وبه محض عمل همسرشون الحمدالله جواب گرفتند.

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

بیمارستان صارم میرم

من ده سال نصف بیمارستان ها ومطب های شهر رفتم،افاقه نکرد،تهش همین کاری که گفتم بهت ،کردم والبته حدود یکسال طی درمان همسرم،خودم هیچ درمانی نکردم وبی خیال شدم تا خدا لطفش شامل حالم کرد.

در وجودهمه مایک منِ شاد 🥰 یک منِ مضطرب 🫥 یک منِ افسرده😞 و یک منِ عصبانی🤨 وجود دارد. کدام من پیروز می شوند؟🤔 هر کدام که بیشتر تغذیه شوند💌

چه خوب بچه ت دختر یا پسر

ماه های اولم،دعا کن،سالم باشه وبمونه برام،من دچار افسردگی شدید تواین سال هاشدم، طوریکه کارهای روزانه ام نمی تونستم انجام بدهم.

ورزش استرس کم میکنه.شمام تنبلی داشتین

کم ورزش می کردم،حوصله نداشتم،گفتم تنبلی وکیست و...داشتم،اخرشم مشکل شوهرمم اضافه شد

ماه های اولم،دعا کن،سالم باشه وبمونه برام،من دچار افسردگی شدید تواین سال هاشدم، طوریکه کارهای روزانه ...

انشاالله که بحق امام حسین سالم بدنیا میاد.من همسرمم ضعیفه