2821
2789
عنوان

رضا رویگری

| مشاهده متن کامل بحث + 5833 بازدید | 134 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا نمیشه قضاوت کرد الان چند ساله خانومش دارن با این وضعیت اقای رویگری کنار میان پرستاریشو میکنن.. ...

دقیقا ادم نمیتونه قضاوت‌کنه من خودم حس میکنم خانمش برا همسرش پرستار داشته لابد اقای رویگری الان از پس هزینه پرستار برنمیومده و ایشونم گذاشته رفته 

حوصله بحث راجب پهلوی رو ندارم  ولی خب قبول کن با سرودش کمک کرده به مسیولین حالا اونا هم باید ک ...

چه بحثی، مگه بهشت برین بوده. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

این بنده خدا از وقتی نقش کیان رو بازی کرد ممنوع التصویر شد

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
نه اون زمان بهشت برین نبوده ولی الان قطعا هست ماتو بهشت برین زندگی میکنیم

دنیا رو هر کاری کنی بهشت برین نمیشه. بعضی ها میخوان از بعضی دولت ها آنچنان دفاعی کنن که انگار بهشت برین بوده. منم نه زمان انقلاب بودم نه پهلوی. تاریخ رو خوندم هم از طرف گفته های خود پهلوی هم انقلابی ها. ایران روستا ها و دهات های زیادی داشته و هنوزم که داره، واقعا تمام روستاها و ده ها و... در رفاهی که بعضی ها میگن اون زمان بوده، داشتن؟ تهران با بقیه جاها فرق میکرده. مادر منم قلهک بوده تو سختی زندگی نمیکردن ولی موقع قضاوت باید از دید همه مردم و شرایط کلی نگاه کرد. قبل پهلوی قاجار بود که اونم مثل همین پهلوی، فاسد بودن. الانم که اسماشونو نبرم.... همه می‌شناسن چه پولهایی میخورن. پول نفت برای همه هست. نمیدونم خاویار ایران  که تو جهان اوله تا حالا یه ایرانی خورده؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
الآنم همون انقلابی که براش سرود خوند بیاد کمکش کنه

به دادش رسید 

از طرف صدا و سیما براش خونه و لوازم منزل و پرستار گرفته شد

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم