2821
2789
عنوان

رضا رویگری

| مشاهده متن کامل بحث + 5833 بازدید | 134 پست
اتقاقاً اونجور زن‌ها بدترن میخوان تمام عقده‌ها و کمبودهایی که در خونه پدری داشتن رو تو خونه شوهر جبر ...

دقیقا همینطوره 

دل منم حسابی شکوند با رفتارای زشتش

فکر میکنه چون به پول رسیده دیگه نباید خدا رو بنده باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتفاقا خیلی مرد بوده ک اون زمان تو اوج بگیر بگیر زمان شاه جرات داشته و سرود خونده مگه زمان شاه م ...

زمان شاه اوضاع شهر ما که داغون بوده 

فکر کنم فقط همون شهر های بزرگ تو رفاه بودن و بس.

من خودمم پدر مادرم دهاتین پس منم دهاتیم ربطی نداره ک

بله دقیقا ربطی نداره زن بساز بخان دهاتی

زن باکلاس بخان اسم شهر رو میارن

انگار دختری ک از دهات میگیرن نباید پیشرفت و ترقی کنه..نباید بریز و بپاش کنه

ما دهاتیا پولمون از پارو بالا میره و بخایم همجوره زندگی میکنیم

😘😘😘😘

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
بله دقیقا ربطی نداره زن بساز بخان دهاتی زن باکلاس بخان اسم شهر رو میارن انگار دختری ک از دها ...

دقیقا یسری با دوستم بحثم شده بود گفت شما دهاتی ها ریختید تو شهر و با زرنگی زندگی میکنید و از امکانات ماها استفاده میکنید😂😂 داشت از همه جاش سوزش میزد بیرون 

الآنم همون انقلابی که براش سرود خوند بیاد کمکش کنه

مگه یه سرود برا انقلاب خونده بوده ایران رو متحول کرده. بعدم خوب کار و... داشته تا چند سال پیشم سر حال بود. دیگه نباید قضاوت کنیم. دیگه زندگی هست هزارتا بالا پایین داره. میخوای بگی زمان پهلوی بدبخت بیچاره نبوده؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
از کجا معلوم همینی که گرفته از دهات نباشه؟  بردار شوهر من رفت یه دختر زشت فقیرو گرفت ک زن زندگ ...

چ طرز حرف زدنه😕😕

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /