2821
2789
عنوان

رضا رویگری

| مشاهده متن کامل بحث + 5833 بازدید | 134 پست

نمیدونم شاید زنش میتونست تو خونه واسش پرستار بگیره

خودش کاری ب کاراش نداشته باشه

اللن ک ادمای معمولی هم پرستار میگیرن ج برسه ب اینا

ما ک از اصل قفضیه و دلیل زنش خبر نداریم

شاید اینم داره ننه من غریبم بازی درمیاره

شاید  زنش رو اذیت میکرده با کلامش

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه چی شده🤔 اینا چون یه دوره ای پولدا بودن به فکر ریختن بیمه و..نبودن فکر کردن همیشه روی همین دورن

میگه تو کهریزک زندانیش کردن زنش همه چیشو گرفته ازش 

واقعا بیمه خیلی خوبه نه؟ همسر من بشدت مخالف بیمه ست😐

مگه اون بدبخت خبر داشت کار انقلاب به اینجا میرسه.یکی نقش شمر بازی میکنه باید بگن همون شمرم بدادش برس ...

نه خبر نداشت ولی حداقل خود مسئولین باید شعورشون برسه به این که براشون سرود خوند کمک کنن

❤️
رضا عقل داشت میرفت از دهات یه زن زندگی میگرفت

اره ی دهاتی ک خرحمالی کنه و خانومی نکنه

من بجه دهاتم...اگه قرار باشه زن ادم پولدار میشدم دست ب سیاه سفید نمیزدم...دیگه پول واسه چی میخان

رضا عقل داشت میرفت از دهات یه زن زندگی میگرفت

از کجا معلوم همینی که گرفته از دهات نباشه؟ 

بردار شوهر من رفت یه دختر زشت فقیرو گرفت ک زن زندگی باشه 

بیا ببین چ دمی دراز کرده 

همه جاشم عمل کرده 

ماروهم گرفته به کتف چپش

یا علی مگه میشه یه زن یهو اینقدر عوض بشه بذاره بره

تو اینستا بدترین کامنت ها همین بود که ایران... خوندی... چه ربطی داره. طرف صداش خوب بود اون زمان آهنگی خونده . نمی‌دونم چرا یه عده فکر میکنند بازیگرا هر نقشی بازی کنن خودشون باید همون شکلی باشن. اگه نقش مذهبی یا چادری داشتن. خودش مانتویی باشه بیچارش میکنن آنقدر بهش توهین میکنند....

میگه تو کهریزک زندانیش کردن زنش همه چیشو گرفته ازش  واقعا بیمه خیلی خوبه نه؟ همسر من بشدت مخال ...

وای😐

آره بیمه های تکمیلی خیلی خوبه دندون و عمل و بیماری های مختلف رو توی بیمارستانهای خصوصی طرف قرارداد میتونید برید

احتمالا شوهرتون جوونن و به این فکر میکنن ماکه مشکلی نداریم ولی اینکه در آینده چه اتفاقاتی خدایی نکرده خواهد افتاد غیرقابل پیش بینیه

تو اینستا بدترین کامنت ها همین بود که ایران... خوندی... چه ربطی داره. طرف صداش خوب بود اون زمان آهنگ ...

اتفاقا خیلی مرد بوده ک اون زمان تو اوج بگیر بگیر زمان شاه جرات داشته و سرود خونده

مگه زمان شاه مردم تو رفاه بودن ک الان رفاه و ازشون گرفتن

از کجا معلوم همینی که گرفته از دهات نباشه؟  بردار شوهر من رفت یه دختر زشت فقیرو گرفت ک زن زندگ ...

اتقاقاً اونجور زن‌ها بدترن میخوان تمام عقده‌ها و کمبودهایی که در خونه پدری داشتن رو تو خونه شوهر جبران کنن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]