2777
2789
عنوان

ازش بپرسم...؟؟؟

289 بازدید | 30 پست

با پسری ۶سال در ارتباط بودیم قصدش باهام ازدواج بود خانواده من میدونستن خانواده اونم میدونستن ولی خوانوادش الکی مخالف بودن هی بهم گفت صبر کن من راضیشون میکنم و ۶سال شد همه خواستگارام رد کردم ب خاطرش.هر بار فرصت دادم ولی باز خبری از خواستگاری اومدن نشد

این دفعه دیگه جدی باهاش حرف زدم بهم گفت زبونم مو دراورده از بس بهشون گفتم چیکار کنم دیگه؟؟

منم گفتم از من میپرسی خب باید راضیشون کنی گفت حالا شب باز ب مامانم میپرسم ببینم میخان چیکار کنن با بغض باهاش خدافظی کردم و گفتم باشه

حالا الان ۴روزه رفته تا بیاد بگه مامانش چی گفته حتی ی پیامم نداد حالم بپرسه منم دیگه قید این رابطه رو زدم با این ک دارم میمیرم

به نظرتون پیامش بدم بگم چی شد و با مامانت و خانوادت صحبت کردی واسه اخرین بار و چی گفتن؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینقد منتظر نباش یا حداقل خودتو منتظر نشون نده  که بعد بخواد بت بگه تو فقط مشتاق من بودی و ...

پس چیکار کنم؟خیلی سخته انقدر رحت از ی رابطه ۶ساله بیام بیرون

ولش کن این آدم اگه ازدواجی بود اگه واقعا دوست داشت ۶ سال صبر نمیکرد کسی که عرضه نداره خانوادشو راضی کنه حتی به چه دردی میخوره

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....