2777
2789
عنوان

ازش بپرسم...؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 30 پست

آدمی که توی رابطه هست چون طرفشو دوست داره نمیتونه تصمیم درست بگیره

باید از دیدگاه کسی که طرفتو اصلا نمیشناسه و بهش حسی نداره ب قضیه نگاه کنی

تو الان دلت میخواد به اون شخص پیام بدی چون دوسش داری

ولی ما میگیم این کار رو نکن چون حسی ب اون شخص نداریم و میدونیم کار اشتباهی میکنی،و خودمونو گول نمیزنیم در تصمیم گیری

نمیدونم متوجه منظورم شدی یا ن

حالا تصمیم با خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم هرچی به صلاحته واست اتفاق بیفته عزیزم❤

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

عزیز من شرایط تو مثل دوست منه 

دوسال پسره سرکارش گذاشت به بهانه اینکه مامانم و راصی کنم بعدش یه پیام داد مامانم راصی نشد و بلاک دوستم داغون شد ینی

حالا یه هفته بعد کات کردن دوستم قهمید با دخترعموش ازدواج کرده نگو از اول هم قرار بوده با دخترعموش ازدواج کنن

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘

اسی چرا خانوادش مخالفن؟

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘

برادر همسر من با هانمش تلفني اشنا شد و هر كار كرد مامانش راضي نميشد بره خواستكاري يك هفته تمام لب به غذا نزد گفت يا اين يا هيچ كسي اينام رفتن خواستگاري 

مادر شوهرم خيليي هم اذيت كن هست ولي طوري پشت خانمش وايساد كه الان برا عروس غذا هم ميپزه جرات نداره چيزي بهش بگه 

اينارو گفتم كه بگم يه مرررد بخواد ميتونه خانوادش راضي كنه و پشت عشقش وايسه حالا باز خودت ميدوني

برادر همسر من با هانمش تلفني اشنا شد و هر كار كرد مامانش راضي نميشد بره خواستكاري يك هفته تمام لب به ...

تازه این مامان و باباش حرفی ندارن خواهراش ناراضی ان باباش هم گفته همه باید راضی باشن