2777
2789
عنوان

از دستش عصبانی یا دلخور بشم

234 بازدید | 23 پست

با مامانم رفتیم خونه مادرشوهرم اینا

آخر سر که میخواستیم برگردیم مامانم گفت برو از حاج خانم اجازه بگیر باهمون برگردی🤦🏻

اخه اینم شد حرف 

بنظرم مامانم منو کوچیک کرد

اوایل ازدواج هم هی میگفتن بلند شو اینا رو ببر یا جمع کن از اینجور حرفا🤦🏻

در حالی که مادر جاریم اصلا از این حرفا ندیدم بزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره. بابای منم وقتی مهمون میان (با خونواده شوهرم تو یک خونه ایم) از بس کار نمیکنم بابام میگه پاشو یکم پدرشوهزمادرشوهرت قد و قوارتو ببینن 😂

الان افتاده دهنه پدرشوهرم میگه پاشو برام چایی بیار قدتو ببینم 😁

البته مادرشوهرم خودش زیاد تو بند این حرفا نیست و میگه شاغلی خسته میشی 

بعضی مادرا دوست دارن ک بگن مثلا دختر ما مودبه اما نمیدونن ک با این حرفا کسی ک جنبه نداشته باشه سوارت ...

منم همینو میگم 

اصلا رفتارشون با من مثل ایناس که هر کاری کنیم میمونه نمیره

مامان جاریت مادر تو نیست.تو داری مادرت رو کوچیک می کنی.ایشون اند ادب و اند احترام هستن.

هر خونه ای فرهنگ خودش رو داره.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
منم همینو میگم  اصلا رفتارشون با من مثل ایناس که هر کاری کنیم میمونه نمیره

خودت ک بروزی گلم سعی کن طوری رفتار کنی ک ارزشت جایگاهت حفظ بشه من سن و سالم کم بود خیلی ضربه خوردم بعد چند سال الانم نمیتونم جمع و جورش کنم چون عادت شده

بنظر من ک خودم یک تجربه گر هستم باید با خانواده ی شوهر مثه غریبه ها رفتار کنی منظورم اینه ک زیاد خود ...

حتی با بچه خودت هم باید فاصله ایمن رو رعایت کنی.خودمونی تو دنیا وجود نداره.ولی غریبگی هم خیلی زیاده

مامان جاریت مادر تو نیست.تو داری مادرت رو کوچیک می کنی.ایشون اند ادب و اند احترام هستن. هر خونه ای ...

من مادرمو برای چی کوچیک کنم ؟؟

اینا کجاش ادب جز اینکه اختیار دختر ما دست شماس شما امر کنید مثل زمانهای قدیم 

حرف بزن باش.

من مامانم تا شوهرم میومد بهم سربزنه مثلا فلاسک چای جلوش گذاشته بود یا میوه رو میز بود هی میگقت برا شوهرت چایی بریز! برو براس کولر بزن برو براش اب خنک بیار! یا حتی شده بپد من خواب بودم شوهرم بیدار شده بود بره مثلا عصر میومد منو بیدار میکرد پاشو به شوهرت میوه خنک بده بخورن و برن!!!! برو براش فلان کار و کن و اینا و کلا هم بحث پذیرایی نبود چون که باهانمون راحت بود و مثلا اینطوری نبود که روش نشه بره کولر بزنه یا مثلا تعارف کنه از رو میز میوه برنداره بخوره دیگه منم بهش گفتم این کار تو دخالت تو رابطه ماست و مثل بابا که سرسفره به تو میگه یه لیوان اب بده و دستشو دراز نمیکنه برداره نمیخوام باشه و اینقد نگو یه دفه جلوش میگم بهت دلم نمیخواد تو چیکار داری بعد ناراحت میشیا بعد دیگه ول کرد! توام بهش بگو یه دفه دیگه اینطور بگی حلو همونا میگم من جمع نمیکنم خودت پاشو حمع کن که اگه میخوای مودب به نظر برسم بدتر بشه ها دیکه کیترسه ول میکنه! متاسفانه نسل قبل خیلی جاها کوچیک کردن بچه رو با ادب اشتباه گرفتن مثلا ما بچه بودیم همش تو مهمونیا و همه جا مامانم به اسم ادب جامونو میداد به همه و سرگردون جا نداشتیم بشینیم هی میرفتیم زیر دست و پا یا هی میگفت دست بوستونه و خونه یکی هم که میرفتیم که رومون نمیشد و به زور سلام میکردیم میگفت برید ظرف بشورید! این اسمش ادب و احترام به بقیه نیست له کردن بچه اس!

من مادرمو برای چی کوچیک کنم ؟؟ اینا کجاش ادب جز اینکه اختیار دختر ما دست شماس شما امر کنید مثل زمان ...

الان از نظر شما زنهای جدید چطورن؟

وقتی میگی مادرم اختیارمنو داده دست اونها .تقصییر تو نیس.ملت فکر میکنن هر کی بیشتر کار کنه حمالتره! هر کی ادب داشته باشه سوارش میشن.قشنگ شدیم مامور شکنجه ی همدیگه.

حالا این حرفهای مامانت رو بنویس پنج سال دیگه بزار جلوت ببین نظرت چیه؟

یادم نمیره زن داییم بهم گفت کفش شوهرت رو واکس بزن! منو میگی ؟ خندیدم که بی خیال بابا زمونه عوض شده.بنده خدا زن دایی داشت میومد دنبال فلاکس دید کفش پامه شوهرم برام واکس میزنه.یه کار عادیه ولی بعدها متوجه شدم شوهرم تو ادب و احترام از من جلو زده.با همین کارهای بی توقع کوچیک

حرف بزن باش. من مامانم تا شوهرم میومد بهم سربزنه مثلا فلاسک چای جلوش گذاشته بود یا میوه رو میز بود ...

نمیترسه از من 

بعدم کار خودشو میکنه میگه از دهنم در رفت و از این حرفا

حرف بزن باش. من مامانم تا شوهرم میومد بهم سربزنه مثلا فلاسک چای جلوش گذاشته بود یا میوه رو میز بود ...

نمی دونم دقیق .شاید رفتارم اشتباه باشه!

من خودم اجازه نمیدم کسی به حریم خصوصیه بچم دست بزنه.وقتی راضی نیس پاک کنشم به کسی نمیدم هر چقدر میخوان بچه ی مهمون گریه کنه.

ولی در مورد کارها خیلی حساسم .توی جمع دوست دارم بچه ها مسولیت داشته باشن.بعد خوردن غذا نپرن برن یه گوشه.همه همسن هاشون میزارن میرن پی بازی ولی من تذکر میدم حتما غذا خوردید تا جمع شدن سفره کمک کنید.نه ساله و یازده ساله هستن.اگه همکاری نکنن حتما با صدای بلند و تو جمع میگم.

نمی دونم دقیق .شاید رفتارم اشتباه باشه! من خودم اجازه نمیدم کسی به حریم خصوصیه بچم دست بزنه.وقتی را ...

خب اینجوری بچتون سر خورده نمیشه بجای اینکه از رو علاقه و فهم و درک  اینکار رو بکنه از رو اجبار میکنه چه بسا لج هم بکنه و جلو جمع بهتون بی احترامی کنه چی؟