2777
2789
عنوان

اسم جدیدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 51 پست
میدونی چون به اون اسم عادت کردیم  یکیش خالمه واقعا من خودم یادم میره بعضی وقتا اسمش رو عوض کرد ...

شاید چون من از اول دو تا اسم داشتم این مشکلو ندارم هرکی هر چی دوس داره بگه مهم برا من اداره هاست 

چرا باید مسخره کنن مردم مگه مهمن بخدا نیستن مهم خودتی و خودت اگه دوسش نداری عوض کن من خواستم تا مجرد ...

به چند نفر از اطرافیانم که گفتم خیلی تعجب کردن 

ولی واقعا دوسش ندارم 

عزیزم خدا مادرت رحمت کنه روحشون شاد 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چون به اون اسم عادت کردیم  یکیش خالمه واقعا من خودم یادم میره بعضی وقتا اسمش رو عوض کرد ...

برعکس من اصلا یادم نمیره شاید برای همین فکر میکنم بقیه به خاطر بدجنسیشون اسم جدید صدا نمیکنن 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
به چند نفر از اطرافیانم که گفتم خیلی تعجب کردن  ولی واقعا دوسش ندارم  عزیزم خدا مادرت رح ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شمارم بیامرزه صب وقتی نامه رو دادن بهم گریه ام گرفت 😔😔😔

شاید چون من از اول دو تا اسم داشتم این مشکلو ندارم هرکی هر چی دوس داره بگه مهم برا من اداره هاست&nbs ...

اره خیلی مهمه تو از اول اسم الان خودتو صدا زدن

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
برعکس من اصلا یادم نمیره شاید برای همین فکر میکنم بقیه به خاطر بدجنسیشون اسم جدید صدا نمیکنن 

بعضیا کلا کرم دارن من خیلی وقته مردم برام اهمیت ندارن چون اینقدر ضربه خوردم فقط حال خودم برام مهمه 

عادت بدی میکنن اتقاقا تو خانواده ما اکثرا دو اسمین کسی به اسم شناسنامه صدا نمیکنه  

چند سال پیش میخواستم عوض کنم که گفتن چون مذهبیه نمیشه 

الان نمی‌دونم تو ۲۵ سالگی کار درستیه یا نه

مرسی عزیزم خدا رفتگان شمارم بیامرزه صب وقتی نامه رو دادن بهم گریه ام گرفت 😔😔😔

عزیزم همین حس عالی بابت جرئتی که برای این کار داشتی به همه دنیا می ارزه

اره خیلی مهمه تو از اول اسم الان خودتو صدا زدن

به جز خانواده بابام که کلا با مامانم لج بودن من خودم همه دوستام همه فامیلام و حساب های کاربریم با این اسمه تسم شناسناممو استفاده نمیکردم صدا زدنیم حس میکردم من نیستم بقیم تعجب میکرد چون اصلا قیافم و مدل لباس پوشیدنم به اسمم نمیخوره پدر مادرا مقصرن به اسم خوب گذاشتن هنره که هدیه میدی به بچت خیلیم تاثیر داره رو اعتماد به نفس و زندگیش من همیشه تو ادارات خدا خدا میکنم اسم فامیلمو بگن از این به بعد راحت شدم 

عزیزم همین حس عالی که داری به همه دنیا می ارزه

حس میکنم آزاد شدم اصلا نمیتونم حسم رو بگم با اینکه بابام میکه قلبم میشکنه اینا اما والا خسته شدم از بس مسخرم کردن یه عمر قراره این اسمو بگن 

بعضیا کلا کرم دارن من خیلی وقته مردم برام اهمیت ندارن چون اینقدر ضربه خوردم فقط حال خودم برام ...

عریزم خیلی خوشحال شدم تاپیکت دیدم 

بهم انگیزه داد حتما برم دنبال تغییر اسم 

چرا نیست مذهبیو میشه عوض کرد اما شرط داره 

اره اشتباه گفتن 

میدونی شرایطش چیه؟

حس میکنم آزاد شدم اصلا نمیتونم حسم رو بگم با اینکه بابام میکه قلبم میشکنه اینا اما والا خسته شدم از ...

عزیزم کار خیلی خوبی کردی 

اسم تا آخرعمر  همراه آدمه باید حتما حس خوبی بهش داشته باشی

عریزم خیلی خوشحال شدم تاپیکت دیدم  بهم انگیزه داد حتما برم دنبال تغییر اسم

منم اول میترسیدم اگه نشه چی اگه خانواده بابام عصبی بشن چی بشن وقتی من با این اسم ناراحتم مسخرم میکنن بهم حس بدی میده چرا باید به دوشش بکشم و بترسم اتفاقا تو ثبت اخوالم همه تایید میکردن