2777
2789
عنوان

اسم جدیدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 51 پست
وای چقدر عالی من شناسنامه م زهراست به نظرت میتونم عوض کنم؟؟

میگن نمیشه علی محمد زهرا فاطمه رو عوض کرد اما پارتی داشته باشی میشه بکی بود زهرا رو رها کرده بود 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@yasmin1375     ریپ نشدی عزیز ن بابا آشنا کجا بود😭 راه دیگه ای نداره؟ بیا خصوصی بگو ...

اول باید از ثبت احوال اقدام کنی قبول نکردن دادخواست بدی شاهد ببری دادگاه که مثلا این اسم منو نمیشناسن من اسمم یه چیز دیگس 

عوض کن میشه اسم توه یه عمر قراره با تو باشه ناراحتی عوض کن 

نه شوهرم نه خانوادم موافق عوض کردن نیستن عوض کنم کسی صدام نمیزنه

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
کار خوبی کردی عوض کردی  منم اسمم طاهره س  اسممو دوس ندارم ولی مجبورم تحمل کنم متولد ۷۰م

منم می‌خوام عوض کنم ولی میترسم مسخرم کنن🥺

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
منم .چند نفر از فامیل داریم عوض کردن کسی اسم جدید رو صدا نرد 

واقعا چرا به اسم جدید صدا نمیکنن ؟ یعنی اینقدر سخته؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نکنن تو ادارات صدات میکنن 😅 یه ده بار بگی عادت میکنن 

اخه من خونه دارم .جای خاصی نمیرم 

ضمن اینکه حوصله ندارم کل مدارکم رو عوض کنم 😁

منم می‌خوام عوض کنم ولی میترسم مسخرم کنن🥺

چرا باید مسخره کنن مردم مگه مهمن بخدا نیستن مهم خودتی و خودت اگه دوسش نداری عوض کن من خواستم تا مجردم عوض کنم همم مادرم به ارزوش برسه تو اسمونا هم خودم خوشال باشم همم تو ادارات تعجب نکنن که این که اسمش یه چیز دیگس 

واقعا چرا به اسم جدید صدا نمیکنن ؟ یعنی اینقدر سخته؟

میدونی چون به اون اسم عادت کردیم 

یکیش خالمه واقعا من خودم یادم میره بعضی وقتا اسمش رو عوض کرده