2777
2789
عنوان

اسم جدیدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 51 پست
اره اشتباه گفتن  میدونی شرایطش چیه؟

یکی اینکه فراوانی اسم دوم بیشتر از اولی باشه و مونده به اون ادمایی که تو اون جلسه که میفرستن برا کمسیون کیا باشن یکمم شانسیه 

منم اول میترسیدم اگه نشه چی اگه خانواده بابام عصبی بشن چی بشن وقتی من با این اسم ناراحتم مسخرم میکنن ...

من الان بزرگترین مشکلم اینه وسواس هم گرفتم نمی‌دونم چه اسمی انتخاب کنم که بعد پشیمون نشم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رحیمه بود 🥲

خوب کردی عوض کردی🙄😍

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
یکی اینکه فراوانی اسم دوم بیشتر از اولی باشه و مونده به اون ادمایی که تو اون جلسه که میفرستن برا کمس ...

مرسی گلم ❤️😘

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من الان بزرگترین مشکلم اینه وسواس هم گرفتم نمی‌دونم چه اسمی انتخاب کنم که بعد پشیمون نشم 

یه چیزی انتخاب کن که قبول کنن فراوانیش زیاد باشه نسبت به اسم خودت اگه اسمت مذهبیه مذهبی انتخاب کن 

یه چیزی انتخاب کن که قبول کنن فراوانیش زیاد باشه نسبت به اسم خودت اگه اسمت مذهبیه مذهبی انتخاب کن&nb ...

باشه حتما مرسی از راهنماییت 🌹