2777
2789
عنوان

اشپزا، خانومای کدبانو، بیاید 😥

172 بازدید | 11 پست

خانوم ها راز کتلت خوشمزتون چیه؟! 

هر نکته ای چیزی اگر بلدید راجع به کتلت ممنون میشم برام بنویسید

من اشپزی و دستپخت خودمو دوست دارم چون واقعا خوبه ولی کتلتم اونجور که باید نمیپسندم 😪

گوشت زیاد

آرد نخودچی

سیر

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

منم شوهرم خیلی کتلت دوسداره ولی بلد نیستم🥺

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت زیاد آرد نخودچی سیر

تخم مرغم میزنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سیب زمینی رو رنده ریز بزن بعد بشور با آب سرد و خوب فشار بده آبش بره ،پیاز بزرگ هم رنده ریز کن و آبش رو بگیر ،گوشت و ادویه ورز بده همشونو و بزار ی ساعت تو یخچال بعدم سرخ کن با حرارت ملایم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
سیب زمینی رو رنده ریز بزن بعد بشور با آب سرد و خوب فشار بده آبش بره ،پیاز بزرگ هم رنده ریز کن و آبش ...

این کارها رو که میکنم ولی نسبت سیب و پیاز و گوشت رو چجوری میذارید شما

تخم مرغم میزنی

آره عزیزم

سیب زمینی رو رنده میکنم با پیاز و سیر کاملا آبشو میگیرم

مقدار گوشت رو زیاد میزنم با تخم مرغ و آرد نخودچی و یکم رب گوجه و ادویه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
سیب زمینی چی؟ پیاز؟ یکم دقیق تر بگو خب لطفا 😂😍

😂😂

حال نداشتم تایپ کنم خواهر😘

یه سیب زمینی متوسط، یه پیاز کوچیک، یک یا دوحبه سیر رو ریز رنده میکنم و کامل آبشو میگیرم

دو تا کف دست گوشت چرخ کرده به ضخامت 1 سانت، یه تخم مرغ نسبتا بزرگ، یک قاشق سرپر آرد نخودچی، یه قاشق مرباخوری رب گوجه، و ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، زنجبیل) 

مرسی از وقتی که گذاشتی مهربونم 😘❤️

عزیزی♡