2777
2789
عنوان

اشپزا، خانومای کدبانو، بیاید 😥

172 بازدید | 11 پست

خانوم ها راز کتلت خوشمزتون چیه؟! 

هر نکته ای چیزی اگر بلدید راجع به کتلت ممنون میشم برام بنویسید

من اشپزی و دستپخت خودمو دوست دارم چون واقعا خوبه ولی کتلتم اونجور که باید نمیپسندم 😪

گوشت زیاد

آرد نخودچی

سیر

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

منم شوهرم خیلی کتلت دوسداره ولی بلد نیستم🥺

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت زیاد آرد نخودچی سیر

تخم مرغم میزنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سیب زمینی رو رنده ریز بزن بعد بشور با آب سرد و خوب فشار بده آبش بره ،پیاز بزرگ هم رنده ریز کن و آبش رو بگیر ،گوشت و ادویه ورز بده همشونو و بزار ی ساعت تو یخچال بعدم سرخ کن با حرارت ملایم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
سیب زمینی رو رنده ریز بزن بعد بشور با آب سرد و خوب فشار بده آبش بره ،پیاز بزرگ هم رنده ریز کن و آبش ...

این کارها رو که میکنم ولی نسبت سیب و پیاز و گوشت رو چجوری میذارید شما

تخم مرغم میزنی

آره عزیزم

سیب زمینی رو رنده میکنم با پیاز و سیر کاملا آبشو میگیرم

مقدار گوشت رو زیاد میزنم با تخم مرغ و آرد نخودچی و یکم رب گوجه و ادویه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
سیب زمینی چی؟ پیاز؟ یکم دقیق تر بگو خب لطفا 😂😍

😂😂

حال نداشتم تایپ کنم خواهر😘

یه سیب زمینی متوسط، یه پیاز کوچیک، یک یا دوحبه سیر رو ریز رنده میکنم و کامل آبشو میگیرم

دو تا کف دست گوشت چرخ کرده به ضخامت 1 سانت، یه تخم مرغ نسبتا بزرگ، یک قاشق سرپر آرد نخودچی، یه قاشق مرباخوری رب گوجه، و ادویه(نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، زنجبیل) 

مرسی از وقتی که گذاشتی مهربونم 😘❤️

عزیزی♡