2777
2789
عنوان

همسر خسیس

507 بازدید | 39 پست

تو رو خدا بگید چیکار کنم وای پسرم قرار بود تولد بگیریم خودش گف همه رو دعوت کنیم حالا ک همو دعوت کردم ابروم رفته بهم مگ بعضی چیزا رو نمیخرم خرج الکی یا کادو نمیخرم یا ارایشگاه نرو پول داری برو نمیدونم چیکار کنن زده زیر همه چی😔 دارم دبونه مبشم با ابنک اخلاقشو مبدونستم همرو دعوت کردم وای خدا.مامانم میگ لغو کن طرف خودمون من میگم طرف شوهرتم خودت بگو.ولی اخه همه میفهن بخاطر پول ببوده 😔هرکس شوهرش ولخرجه بزاره سرش نمیدونین من چی میکشم ۵ تومن داره اخه خسیس با ۲ تومن میخاد تموم کنه بهش مبکم ماهیانه و ارایشگاه و کادو هم بخر فوقش میشه ۱ونیم باهم میگ نه دیگ تولد مبگرم کادو نمیخاد تو بخر.یا ارایشگاه نمیخاد بری یا برو با پول خودت و ماهیانتم نمیتونم بدم دیگ خرج تولد زیاده😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان دوتا جاری دارم جاری بزرگم مریض شده افسردگی بخاطر خسیس شوهرش و جاری دومی هم پایین مایت هررور دعواس تو خونش ب خاطر پول اونم معلم شوهرش پول نمیده بهش میگ معلمی ولی من ک خانه دارم یکم از لحاظ خرید یا ارایشگاه اینا برم میگ پول هدر میکنی نمیده

با اینک برا خووش ۴ تومن پاداش ریختن قشنگ گذاشت روش رفت گوشی خرید.مامانم اینا ازش بدشون مباد😑حالا من بگم ۲ تومن بده خرج دارم مثلا زطلا مو میخام افزایش بدم میگ ندارم