2789
عنوان

همسر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 39 پست
میگه ندارم از سر باز میکنه اونروز با بچه بیرون بودیم برا بچه ام یه آبمیوه خریدم از پول خودم شد ۷ توم ...

اه اين از شوهر من بدتره شوهر من سر خورد و خوراك اصلا خسيس نيست هر چي دلم خوراكي اينا بخواد ميخره يا يخچال رو پر ميكنه هميشه ولي سر لباس خسيسه براي عيد عيدي نداد بهم پول هم نميده مگر اينكه خيلي واجب باشه ارايشگاه هم كلا مخالفه مگه اينكه خيلي واجب باشه مثلا عروسي داداشم باشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اه اين از شوهر من بدتره شوهر من سر خورد و خوراك اصلا خسيس نيست هر چي دلم خوراكي اينا بخواد ميخره يا ...

این سر هر چیزی خسیسه یه بار پسرم تو بیرون نون خامه ای دید وخاست رفت خرید تا خونه سر من غر زد چند روز دعوا کرد حسرت همه چی به دلم مونده 

میوه مثلا پرتقال داریم میگم میوه بخر میگ هس پرتقال تمون کن بخرم .من قبلا میگفتم خسیس نیس.حسابگره ولی ...

برا من میره از کف بازار هر چی آشغال جمع میکنه میاره الان گوجه فرنگی خریده نصفشون کال بقیه هم داخل همه سفید چند روز گفتم ریواس بهر خودشو زده به اون راه میدونم یا نمیخره تا فصلش تموم بشه یا اگه بخره میره آشغال میخره که قابل خوردن نباشه و کوفت آدم بشه

من الان ۲۶ تومن تو بانک دارم یودشم ۴۰۰ تومن میاد ب حسابم هر ماه بعدشم مامانم بازم میریزه روش تا سودش ...

ياز خوبه خودت يه پولي داري سعي كن انقدر جمع كني زياد شه سودش هم بيشتر بشه اصلا محتاج شوهر نباشي من خودم داشتم اصلا از شوهرم نميخواستم همين كه خرج خونه رو ميداد بس بود برام

برا من میره از کف بازار هر چی آشغال جمع میکنه میاره الان گوجه فرنگی خریده نصفشون کال بقیه هم داخل هم ...

شوهر منم اولا ميوه و اينا خوب نميخريد من بهش ميگفتم اه اينا چيه خريدي نصفش خرابه بايد بريزي دور اينا رو ادم بخوره سرطان ميگيره  يا ميگفتم نصفش كرم داشت ريختم دور حيف پولي كه دادي به اين اشغالا دو تومن بيشتر ميدادي ارزش داشت دور ريختني هم نميشد خلاصه انقدر بهش گفتم تا كم كم بهتر ميخره ولي بازم از وانتي ميخره از مغازه نميخره ولي الان ديگه خوباش رو ميخره نميذارم اشغال بخره

ياز خوبه خودت يه پولي داري سعي كن انقدر جمع كني زياد شه سودش هم بيشتر بشه اصلا محتاج شوهر نباشي من خ ...

من یه جا خوندم ک خسیسی یه بیماری روانی😔کاش خدا با یه چیز دیگ امتحانمون میکرد ن باخسیسی خیلی بده خسیسی