2821
2789
عنوان

همسر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 39 پست
خسيسي درمون نداره يا بايد خودت كار كني يا با اخلاق گندش بسوزي و بسازي

شما چیکار میکنین واس پسرم تولد ۳ تایی بگیریم؟انقد فکر پسرم کشته منو میگم فردا بزرگ شه نسبت ب هم سن و سالاس سرافکنده میشه😔

باز خوبه برا تو ماهیانه میده من آخرین بار آذر ماه بهم پول داده

اینم از بهمن نداده پول بهم اخه ب پسرم و من عیدی میدادن فامیل و مامانمم عیدی داد ۲ تومن بهم اقا میگ پول داری حالا خرج کن من ندارم فعلا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینم از بهمن نداده پول بهم اخه ب پسرم و من عیدی میدادن فامیل و مامانمم عیدی داد ۲ تومن بهم اقا میگ پ ...

من کل عید همه چی را از همون عیدی هام خریدن برا اینکه سرافکنده نشم جلو فامیل خدا کمکمون کنه 

شما چیکار میکنین واس پسرم تولد ۳ تایی بگیریم؟انقد فکر پسرم کشته منو میگم فردا بزرگ شه نسبت ب هم سن و ...

فقط يادت باشه جلو بچه هيچ وقت از خسيسي شوهرت و پول حرف نزني و يه وقت جلو خودش نگي فردا بزرگ شه اينطوري ميشه اونطوري بچه احساس ناراحتي و عدم امنيت ميكنه اينو تو كتاب خوندم جلو بچه اصلا از مشكلات مالي حرف نزنيد كه خيلي اسيب زاست

فقط يادت باشه جلو بچه هيچ وقت از خسيسي شوهرت و پول حرف نزني و يه وقت جلو خودش نگي فردا بزرگ شه اينطو ...

نمیشه ک بچه همیشه خونس ای کاش من مجرد بودم با این همه مسئولیت و مادری خسیسی اینم هس😔

پس چی میگ‌بهتون اگ بگید پول بده

میگه ندارم از سر باز میکنه اونروز با بچه بیرون بودیم برا بچه ام یه آبمیوه خریدم از پول خودم شد ۷ تومن داشت منو جر میداد که چرا آب برنداشتی برا بچه هععی خواهر 

من دنبال يه راهيم كه خودم پول در بيارم هيچ راهي هم تا الان پيدا نكردم 

ولی اخه ادم ۳۰۰ میلیارد هم پول داسته باشه بنظر من شوهرش هم کلا ۲ تومن داشته باشه دوس داره شوهرش براش خرج کنه نمیدونم چرا شمام این حس و دارین یا نه؟ولی شوهر من با خرجای اضافی مخالفه.😔

منم خیلی دلم میخاد مخفیانه درآمد داشته باشم 

من الان ۲۶ تومن تو بانک دارم یودشم ۴۰۰ تومن میاد ب حسابم هر ماه بعدشم مامانم بازم میریزه روش تا سودش بیاد بهم ولی من مال شوهرم میخام این چیز زیادیه؟اینم فهمیده میگ پول داری تو باید بهم قرض بدی

ولی اخه ادم ۳۰۰ میلیارد هم پول داسته باشه بنظر من شوهرش هم کلا ۲ تومن داشته باشه دوس داره شوهرش براش ...

باور کن ما حدود ۱۲ ساله ازدواج کردیم همیشه سر نان خریدن تو خونمون دعواست میگم نون بخر میگه نه اون باید تموم بشه بعد همیشه یک یا ۲ روز بدون نون میمونیم بعد میخره تو فریزر هم باشه باید اونو بخوریم بعد بخره 

میگه ندارم از سر باز میکنه اونروز با بچه بیرون بودیم برا بچه ام یه آبمیوه خریدم از پول خودم شد ۷ توم ...

وای عین مال من.برا مراسم گفتم از بیرون ساندویچ سفارش بدیم میشه ۲۰۰ تومن میگ نه خودمون درست کنیم تو باید درست کنی بشه ۱۰۰ تومن میگم اخه من از صب ارایشگاهم میگ مشکل خودته