تو رو خدا بگید چیکار کنم وای پسرم قرار بود تولد بگیریم خودش گف همه رو دعوت کنیم حالا ک همو دعوت کردم ابروم رفته بهم مگ بعضی چیزا رو نمیخرم خرج الکی یا کادو نمیخرم یا ارایشگاه نرو پول داری برو نمیدونم چیکار کنن زده زیر همه چی😔 دارم دبونه مبشم با ابنک اخلاقشو مبدونستم همرو دعوت کردم وای خدا.مامانم میگ لغو کن طرف خودمون من میگم طرف شوهرتم خودت بگو.ولی اخه همه میفهن بخاطر پول ببوده 😔هرکس شوهرش ولخرجه بزاره سرش نمیدونین من چی میکشم ۵ تومن داره اخه خسیس با ۲ تومن میخاد تموم کنه بهش مبکم ماهیانه و ارایشگاه و کادو هم بخر فوقش میشه ۱ونیم باهم میگ نه دیگ تولد مبگرم کادو نمیخاد تو بخر.یا ارایشگاه نمیخاد بری یا برو با پول خودت و ماهیانتم نمیتونم بدم دیگ خرج تولد زیاده😔
شما چیکار میکنین واس پسرم تولد ۳ تایی بگیریم؟انقد فکر پسرم کشته منو میگم فردا بزرگ شه نسبت ب هم سن و ...
فقط يادت باشه جلو بچه هيچ وقت از خسيسي شوهرت و پول حرف نزني و يه وقت جلو خودش نگي فردا بزرگ شه اينطوري ميشه اونطوري بچه احساس ناراحتي و عدم امنيت ميكنه اينو تو كتاب خوندم جلو بچه اصلا از مشكلات مالي حرف نزنيد كه خيلي اسيب زاست
میگه ندارم از سر باز میکنه اونروز با بچه بیرون بودیم برا بچه ام یه آبمیوه خریدم از پول خودم شد ۷ تومن داشت منو جر میداد که چرا آب برنداشتی برا بچه هععی خواهر
من دنبال يه راهيم كه خودم پول در بيارم هيچ راهي هم تا الان پيدا نكردم
ولی اخه ادم ۳۰۰ میلیارد هم پول داسته باشه بنظر من شوهرش هم کلا ۲ تومن داشته باشه دوس داره شوهرش براش خرج کنه نمیدونم چرا شمام این حس و دارین یا نه؟ولی شوهر من با خرجای اضافی مخالفه.😔
من الان ۲۶ تومن تو بانک دارم یودشم ۴۰۰ تومن میاد ب حسابم هر ماه بعدشم مامانم بازم میریزه روش تا سودش بیاد بهم ولی من مال شوهرم میخام این چیز زیادیه؟اینم فهمیده میگ پول داری تو باید بهم قرض بدی
ولی اخه ادم ۳۰۰ میلیارد هم پول داسته باشه بنظر من شوهرش هم کلا ۲ تومن داشته باشه دوس داره شوهرش براش ...
باور کن ما حدود ۱۲ ساله ازدواج کردیم همیشه سر نان خریدن تو خونمون دعواست میگم نون بخر میگه نه اون باید تموم بشه بعد همیشه یک یا ۲ روز بدون نون میمونیم بعد میخره تو فریزر هم باشه باید اونو بخوریم بعد بخره