2777
2789
عنوان

معنی این جمله تو واتساپ یعنی چی؟

3444 بازدید | 22 پست

سلام خانوما این جمله رو من تو گوشی همسرم دیدم واسه دوتا از مخاطباش،یعنی خودش تنظیم کرده؟یعنی چی؟

شما برای پیامهای مدت دار در گفتگوهای جدید،از زمان سنج پیش فرضی استفاده میکنید همه پیامهای جدید در این گفتگو،بعد از۲۴ساعت از زمان ارسال ناپدید خواهد شد،برای به روز رسانی زمان پیش فرض خودتان،ضربه بزنید

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش درست کرده ک باهاشون چت میکنه دو طرفه خذف بشع بعد 24 ساعت

من الان چیکار کنم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
خودش درست کرده ک باهاشون چت میکنه دو طرفه خذف بشع بعد 24 ساعت

توی چتهایی که میشه تو صفحه ش  هست ولی چت نداره

کاری نمیشه کرد اگه غیرفعال کنی متوجه میشه شوهرت

یکیش رو میشناسم از فامیلاشونه 

ازش بپرس مگ ک چتی داره باهاشون ک میخاد خذف بشن

همسر من کارمند بیمه هست شماره اکثر فامیلاش تو گوشیش هست واسه کار بیمه‌ای زنگ میزنن این شماره رو که دیدم اسم مادر دختر رو نوشته دختره خودش هم چندماه بعدما نامزد کرد ولی نمیدونم طلاق گرفته یانه

همسر من کارمند بیمه هست شماره اکثر فامیلاش تو گوشیش هست واسه کار بیمه‌ای زنگ میزنن این شماره رو که د ...

کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

میخای واتساپشو نصب کن رو گوشیت 

کار از محکم کاری عیب نمیکنه  میخای واتساپشو نصب کن رو گوشیت

میفهمه چون مخاطبان قاطی میشه یه بار کردم فهمید