2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش به من خبر فوت یکی از بستگان بد جوری دادن من خیلی هول کردم و شوکه شدم حالا بهم میگن باید رگ ترس ...

اون تاپیک قبلی قفل شد نتونستم جواب پانیک رو بدم 

منم با خبر فوت یکی از عزیزانم شدیدا پنیک شدم و کلا توخونه نمیموندم فقط میرفتم بیرون نفسم میگرفت واحساس مرگ داشتم یه مدت رفتم روانشناس هیچ کمکی نکرد قرص اعصاب خوردم داعونتر شدم

یه روز اومدم خونه وتصمیم گرفتم بجنگم 

هیچ اخبار منفی گوش نمیدم به چیزای متفی سعی میکنم فکر نکم ورزش کردم هرروز کتاب خوندم 

آهنگای شاد ورقص کردم 

با بچه هام وقت میگذرونم 

احساساتمو نوشتم رو کاغذ 

شنا رفتم 

با همسرم دردل کردم 

برای خوابیدن بهتر مدیتشن کردم 

وب ه گفته یکی از دوستام رفتم مزار اون عزیزم وکلی گریه کردم و با اونجا ارتباط برقرار کردم 

راه سختی هست ولی شدنی

موفق باشی

اون تاپیک قبلی قفل شد نتونستم جواب پانیک رو بدم  منم با خبر فوت یکی از عزیزانم شدیدا پنیک شدم ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و پاسخگو بودید دعام کنید که منم حالم کاملا خوب بشه و بتونم از زندگیم لذت ببرم 

راستش به من خبر فوت یکی از بستگان بد جوری دادن من خیلی هول کردم و شوکه شدم حالا بهم میگن باید رگ ترس ...

من بلدم اگه میخواید بهتون بگم 

ولی باید کسی دیگه براتون انجام بده

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
وای عالیه خیلی هم ممنونتون میشم  انشالله همیشه سلامت و دلخوش باشین 😍😍😍😍

نمیدونم اینجوری بگم میتونید یا نه 

ببین میدونی خط بیکینی (یعنی خط هایی که لباس زیر می‌پوشیم)همون حوالی یا با انگشت شست یا با دوتا انگشت که نبض رو میگیریم بذار زیر انگشتان رگی روا حساس میکنی که مثل نبض تند تند میزنه اون رگ ها رو باید حسابی فشار بدی البته خودت نمیتونی باید بدی برات انجام بدن اگه همسر داری بده برات حسابی فشار بده فشار هر چندثانیه فشار بده رها کنه 

درد داره ولی باید تحمل کنی 

وقتی فشار خوب بده انگار تو پاهات چیزی مثل آب احساس میکنی تا ته انگشتای پات میره مثل یه حرارت 

هر چندساعت انجام بده ان شاءالله خوب میشی 

اگه بشه برات تصویر میفرستم

نمیدونم اینجوری بگم میتونید یا نه  ببین میدونی خط بیکینی (یعنی خط هایی که لباس زیر می‌پوشیم)هم ...

ممنون گلم 😍 به روی چشم انجام میدم چقدر جالب اصلا نشنیده بودم که اینجوریه 

خدا خیرتون بده و یه دنیا سپاسگزارتونم که وقت گذاشتید 

نمیدونم اینجوری بگم میتونید یا نه  ببین میدونی خط بیکینی (یعنی خط هایی که لباس زیر می‌پوشیم)هم ...

اینم با تصویر

پاهاتون رو باز کنید رگ احساس بشه مثل نبض میزنه

ممنون گلم 😍 به روی چشم انجام میدم چقدر جالب اصلا نشنیده بودم که اینجوریه  خدا خیرتون بده و یه ...

خواهش میکنم فقط مرتب و با دقت انجام بدید فقط تحمل کن درد داشتی که ان شاءالله جواب بگیرید