2777
2789
عنوان

پول دار بودن

231 بازدید | 21 پست

برناد آرنو

شرکت کریستین دیور

شرکت لویی ویتون

پولدارترین

فرد در سال ۲۰۲۴

برنارد آرنو دخترش دلیجین آرنو خیلی پولدار ها ساده آن دنبال جلب توجه نیستن

چرا یکی پولدار یکی فقیر

آیا میشه همه انسانها بازرگان باشند نانوا کی باشه

آیا می شود همه انسانها بازیگر باشند عمده فروش و بازگان که به باشه نمیشه همه عین هم باشند

ربطی به نانوا بازرگان نداره

اونی که داره سود و دستمزد رو پخش میکنه بین مردم در واقع باید حقوق بازرگان رو با حقوق نانوا برابر بکنه

که کسی بخاطر حقوق بیشتر نره بازرگان بشه

و اینطوری همه بخاطر علاقه هاشون میرن توی شغل مورد نظر

درست نمیشه غصه بخور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی به نانوا بازرگان ندارهاونی که داره سود و دستمزد رو پخش میکنه بین مردم در واقع باید حقوق بازرگان ...

شما منطق خوندم خوب اول که نمیشه همه انسانها از افکار شبیه هم باشند دوره همه که نمیشه گفت متعلق همه انسانها بدن یا همه انسانها خوبن دو بعضی وقتا خیلی مال کسی روغصب می کنم یا می خورن

ربطی به نانوا بازرگان ندارهاونی که داره سود و دستمزد رو پخش میکنه بین مردم در واقع باید حقوق بازرگان ...

استدلال منطقی نیست اصلا
مثلا حقوق پرستار با حقوق یک رفتگر برابر باشه؟(هر دو قشر مورد احترام جامعه هستن)
ولی یک پرستار درس خونده قبول شده و 4 سال تحصیل کرده
یک رفتگر بدون تحصیلات شاغل شده
ایا اینا برابرن که حقوق برابر داشته باشن؟

امان از افکار چپ

استدلال منطقی نیست اصلامثلا حقوق پرستار با حقوق یک رفتگر برابر باشه؟(هر دو قشر مورد احترام جامعه هست ...

افکار چپ چه ربطی داشت

الان اروپا همینطور

فاصله طبقاتی وجود نداره

پرستاره اگه یه لباس گرون قیمت بخره

رفتگره هم میتونه همونو بخره

درست نمیشه غصه بخور

افکار چپ چه ربطی داشتالان اروپا همینطورفاصله طبقاتی وجود ندارهپرستاره اگه یه لباس گرون قیمت بخرهرفتگ ...

چیزی که میگی افکار چپ هست
اون وقت کی گفته اروپا این شکلیه؟
اونا چون اقتصاد درستی دارن قیمت اجناس نجومی نیست
ولی از نظر حقوق اصلا برابر نیستن
اصلا به چیزی که میگی فکر کن ببین با عقل جور در میاد

چیزی که میگی افکار چپ هستاون وقت کی گفته اروپا این شکلیه؟اونا چون اقتصاد درستی دارن قیمت اجناس نجومی ...

اختلاف حقوقشون زیاد نیست

خودم دیدم

برابره برابر نیستن اما اختلافشم اونقدر فاحش نیس

درست نمیشه غصه بخور

استدلال منطقی نیست اصلامثلا حقوق پرستار با حقوق یک رفتگر برابر باشه؟(هر دو قشر مورد احترام جامعه هست ...

شما منطق خواندی همه که عین هم نیستن مثلاً ما بگیم همه انسانها خوبن یا همه انسانها بدن دو مگه درس خواندن به مرکز دانشگاهی هست من خوادم فقه اصول فلسفه منطق مضظر شیمی فیزیک زیست شناسی انکولوژی سرطان شناسی انکولوژی خواندم خودم از پی دی آف اصلا شما منطق خواندی منطق مضظر

شما منطق خواندی همه که عین هم نیستن مثلاً ما بگیم همه انسانها خوبن یا همه انسانها بدن دو مگه درس خوا ...

چه ربطی به خوب بودن یا بد بودن انسان داره؟!
به هر حال باید تفاوتی وجود داشته باشه

نه همه عین هم نیستن و هر کسی راه خودش رو انتخاب میکنه
اما نباید انتظار داشتیم همشون زندگی یکسانی داشته باشن که!
هر کسی تلاش کنه مزدش رو میبینه
حالا بیایم بگیم مثلا چرا فلان وکیل یا فلان پزشک حقوقش بیشتر از ماست؟!
خب درس خونده و تلاش کرده
تو هم ناراحتی بخون

چه ربطی به خوب بودن یا بد بودن انسان داره؟!به هر حال باید تفاوتی وجود داشته باشهنه همه عین هم نیستن ...

یعنی کسی بخواهد مطالعه کنه باید از فرضیه شما بره دانشگاه

یا مدرک بگیرید یعنی انسان نمی تواند فقه اصول نطق فلسفه

و شیمی فیزیک زیست شناسی انکولوژی سرطان شناسی وچیز های دیگه مسلطه بشه باید بره دانشگاه و مدرک بیگیره نمی تواند کتاب بخواند حتی کتاب های تخصصی و مقاله باید مدرک دانشگاه داشته باشد

یعنی کسی بخواهد مطالعه کنه باید از فرضیه شما بره دانشگاه یا مدرک بگیرید یعنی انسان نمی تواند فقه اصو ...

معلومه!
کسی که میخواد تخصص رشته ای رو داشته باشه باید بره دانشگاه
با خوندن چهارتا پی دی اف درمورد پزشکی میتونی بری ادم هارو درمان کنی؟!
با خوندن چهارتا پی دی اف و کتاب درمورد سرطان شناسی میتونی راه درمانش رو پیدا کنی یا این بیماری رو ریشه کن کنی؟!

با خوندن این چیزا میتونی بری سرکار؟!

کتاب خوندن خیلیم خوبه و عیبی نداره
ولی کسی که میخواد توی رشته ای تخصص داشته باشه میره دانشگاه
اگر به خوندن کتاب هست پس من باید بگم زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی و تاریخ و روانشناسی و فلسفه و .... همرو خوندم و مسلطم!

معلومه!کسی که میخواد تخصص رشته ای رو داشته باشه باید بره دانشگاهبا خوندن چهارتا پی دی اف درمورد پزشک ...

خوب سر کار فرق می کنه من با پارتی هر مدرکی که دوست دارید برتون می گیرم پارتی و پول و انسان این سینا دانشگاه رفت محمد زکریای رازی دانشگاه رفت محمد حسین عقیلی خراسانی دانشگاه رفت هاریسون بهترین طبیب آمریکایی در گوارش و طب داخلی بله دوره الان فرق می کنه قیاس نمی شده کرد ولی برای کار کردن بله هم مدرک و جواز کسب ولی برای دانا شدن و عالم شدن دانشگاه نه مطالعه و مقاله هامعتبر

این میشه حکومت مارکسیستی که در اسلام این نظریه حرام هست دلیلش رو خواستی بپرس بهت بگم عزیز دلم