2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنام خدا 

army.807هستم حاظر

زهوشیاران عالم   هرکه را دیدم غمی دارد                       دلا دیوانه شو     دیوانگی هم عالمی دارد                          یع آرمی دو آتیشه ♡BTS♡                                     میشع الان که داری امضامو میخونیع برا حاجت رواییم هم یه صلوات بفرستی🙏🏻

قصه از اونجا شروع شد که توسط دوستم به یکی از گروه هایی پیوستم که دختر و پسرا باهم چت میکردن..... هدف من فقط گذراندن وقت اضافیم بود نه چیز دیگه ای ....

هر روز قالب بر پنجاه نفر پیشنهاد میدادند و من بلاک میکردم چون قصدم رل زدن یا چیز دیگه ای نبود ... خلاصه گذشت تا یک روز ناخواسته دلم لرزید از چت کردن با یکی از پسرا ولی میدونستم همش هوس هست نه چیز دیگر ی گذشت تا یه روز متوجه شدم دوست صمیمی ام خود کشی کرده و داغونه اومدم گروه تا حالم عوض بشود همشون میپرسیدن حالت خوبه ومن میگفتم داغونم نه خوب نیستم تا این که این عاقا پسر وقتی فهمید خوب نیستم اومد پی وی ام و با ایموجین گریه پرسید چته ؟گفتم خوبم

مرسی و 😉😉😉 اون این استیکر رو زد منم این رو🙂 خلاصه روز به روز به بهانه های مختلف چت میکرد باهام تا یه روز گفت رل زدم ... گفتم خوب با کی و گفت با دختری به نام مثلا سارا خوشحال شدم چون هوس و عشقم رفع شد و گذشت تا اومد پی وی من و گفت خوبی و چت کردیم گفتم رل ت سارا خوبه گفت به من چه برو از خودش بپرس ... فهمیدم کات کردن و خب خودش گفت کات کردیم من یکی دیگه رو میخام نه سارا رو ... گفتم خب حالا رو کی کراش زدی ؟؟ گفت ولش گفتم بگو کنجکاو شدم. که با کمال ناباوری گفت رو تو من تعجب کردم شدید، گفتم دروغ میگی ؟؟ گفت مگه من با تو شوخی دارم ....

من عاشقت شدم و هستم 

گفتم واقعا نمیدونم چی بگم گفت ببین دلت چی میگه گفتم میگه حسام خیلی دیوونه ای خندید و گفت آره دیونه تو هم خلاصه با دلبری های باهاش رل زدم تا یه روز گفت ببخشید میخوام سینگل باشم .... خیلی خوشحال شدم چون واقعا از ته دل احساس ترس داشتم گفتم باشه خداحافظ من رو بلاک کنید بلاک تون میکنم بای

گفت نه تروخداا آجی مجازی ام شو گفتم نمی‌دونم و بعد از اون از گروه اومدم بیرون چون امکان داشت تو گروه حرصم بده