پشت کوهها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده سالهی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان مینگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پشت کوهها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده سالهی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان مینگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
فلوس بگیر براش دم کن بده بخوره گلم یا شربت انجیر یا شیافت گلیسیرین عالیه
من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
فلوس بگیر براش دم کن بده بخوره گلم یا شربت انجیر یا شیافت گلیسیرین عالیه
ایناروحتماانجام بدی دوساعته مشکلش حل میشه
من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
فکر کنم یکی تو خانوادشون مفصل لگن عمل کرده والان این مشکل براش پیش اومده تایپیک های قبلشو ببین