2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم

177 بازدید | 15 پست

سلام

من ۳۱ سالمه ۱۰ ساله ازدواج کردم یه دختر و یه پسر ۶و۷ ساله دارم

شوهرم خیلی بد اخلاقه من معلمم ولی اون بیسواده من حتی به روشم نمیارم ولی اون پیش همه منو تحقیر میکنه همش دعوام میکنه

من مقیدم ولی اون نه نماز میخونه نه روزه میگیره تازه فهمیدم مشروبم میخوره

ازش متنفرم

فقط بخاطر بچه هام دارم زندگی میکنم

میدونم اگه طلاق بگیرم بچه هامو نمیده😭😭😭😭😭

کارم شده گریه

نمیدونم چیکار کنم 

خدا فقط منو  آفریده بدختیامو ببینه😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره  ب نظر من خدا سادیسمی هستش از رنج بردن امثال ما لذت میبره

وای نگو عزیزم توبه کن

به خاطر گناهانمونه که داریم رنج میبریم

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

وقتی از سرکار میاد خونه.دست دلم میلرزه .پاهام سست میشه.میگم الانه ک ی دعوا راه بندازه.شکاکه.اخلاقش ی جوری هست که از یک ثانیه بعدش بی خبری.بهو گر میگیره دعوا راه میندازه.اونم چ دعوایی.

وقتی میبینی خدا انقد عذابت میده چرا باز نماز میخونی..توهم بیقید و بند شو مطمین باش سوهرت مثل خر جلوت ...

من بعضی وقتا میگم شوخر من دور از چشم خدا زندست.تمام فحش ب پیر و پیغمر میده

خيليا بدبخت مردن  و خدا بدادشون نرسيده 

منكه نا اميدم . با خودم ميگم خدا منو واسه درس عبرت افريده ...

شايد خدا اصلا نميخواد من خوش باشم  واسه چي منتظر يع روز خوبم 

امروز خيلي گريه كردم

گناهکارا ک همه در حال لذت بردنن...هرچی بدبختیه مال ما بیکناهاس..واقعا متاسم برا این افکار قدیمی.‌

ادم نميدونه چي درسته واقعا..

منم بعضي وقتا ميگم  خدا و دين و اين چيا رو همين ظالما داستان بافي كردن  تا بدبختا رو بترسونن و ميدان واسع خودشون باز باشه

شوهره توهم مشکل روانی داره..فوشای اون حساب نیست.‌

روانی پیش این کم میاره.میگه خواهرزادهات نامحرمن. اجازه ندارم برم خونه خواهرم.اجازه ندارم برم خونه مادرم.در ماه شاید دو بار اونم نیم ساعت.درصورتی که فاصله خونه من تا مامانم ده دقیقه هست