2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 77 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنبلی فقط اصلا سبک تغذیه ست و ورزش کن  اگه چاقی حتما لاغر شو تو خونه پیاده روی کن نیم ساعت کاف ...

دقیقا میخوام همینکار رو بکنم ان شاا... بعد ماه رمضون دست بکار میشم و باشگاه میرم باید ورزش کنم تا اگه خدا نظری کرد و باردار شدم تو بارداریمم بتونم ادامش بدم

اره تعریفشو شنیدم منم میرم پیش قاسم امیری اگ عکس رنگی و ایمنی ننویسن نرم پیش دانایی

من اول رفتم پیش تقوی یکم آزمایش نوشت گفت سالمی اقدام کن 

بعد رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتم نشون بدم گف اقدام نکن آزمایشات ناقصه یکم آزمایش نوشت واسه خودم و همسرم بعد گفت من با دانایی کار میکنم سقط مکررو بیا اونجا باید لنفوسیت تراپی شی فعلا ی جلسه رفتم دوجلسه مونده

مامان دوتا دخمل ناز 😍

اصلا نترس و بخدا توکل کن از خدا بخواه یه بچه سالم و صالح بهت بده منم بچه اولم مشکل قلبی داشت بعد به دنیا آمدنش عملش کردم ولی فایده نداشت و نموند یکبارم سقط داشتم تو 6هفته ولی بازم از لطف و کرم خدا نا امید نشدم و باردار شدم خداراشکر بچم سالمه و هیچ مشکلی نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏