2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 77 پست

تو این شبای عزیزم همو فراموش نکنیم واسه هم دعا کنیم از خدا زیاد بخواین کم نخوابن عزیره  و به همه از لطفش میبخشه حالا خدا بمن یه بچه داد خودشم گرفت

خودشم باز یه فرشته میده خدا که خسیس نیست

وقتی زوری چیزیو نخواین همیشه لگین راضیم به رضای تو هرچی واسم طلاح میدونی

حتما صلاح منم تو این بوده خدا که بد بندشو نمیخواد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته خیلی حالا باز معلوم شده واسه تو لنفوسیت تراپی تو تبریز انجام میشه دانایی تا چند ماه وقت ...

جلسه اول میری اصلا دانایی رو نمیبینی اینترنتی واسه شنبه وقت میگیری مدارکتم میبری دکتر زنان دیگه اونجا هست آزمایشات اگه ناقص باشه مینویسه انجام میدی دوباره وقت میگیری 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من اول رفتم پیش تقوی یکم آزمایش نوشت گفت سالمی اقدام کن  بعد رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتم نشون بد ...

اهان پس منم فعلا برم ویش این اگ ازمایش هارو نوشت برام و مشکلون پیدا شد که هیچ نه اگ گفت اقدام کن میرم پیش همون دکتری که میگی

بصورت حروف کامل یا مقطع نوشته بشه؟

همون طورکه قران نوشته بنویس یه اقایی میگفت فقط تشدیداشوبذارین جریان این بودکه اون اقاگفت ایه امن الرسول بنویسین فقط تشدیداشوبذارین بزنین درخونه اگه کسی جادوداست همراهش به مااثرنکنه ازاون وقت وقتی ایه مینویسم فقط تشدیداشومیذارم

اصلا نترس و بخدا توکل کن از خدا بخواه یه بچه سالم و صالح بهت بده منم بچه اولم مشکل قلبی داشت بعد به ...

وای  خوشحالم برات خدا نی نیتو برات نگه داره 😍😍😍

دست خودم نیست وقتی اون صحنه ها یادم میاد نمیتونم بیرون کنم از ذهنم ناخوداگاه میگم اگه اینم اونجوری ش ...

منم 26 هفته بچه ها از دست دادم حامله گی بعدیم اقدر ترس داشتم از هفته ی 26 ولی به بسلامتی اومد گذشت 🥰

اهان پس منم فعلا برم ویش این اگ ازمایش هارو نوشت برام و مشکلون پیدا شد که هیچ نه اگ گفت اقدام کن میر ...

منم اول نمیخواستم برم پیش دانایی میگفتن شلوغه ولی قسمت بود چون رفتم پیش ی دکتر دیگه اون گف من با دانایی کار میکنم بیا اونجا 

میگن واسه سقط مکرر دانایی بهتره از همه 

حالا ان شاالله که شما مشکلی نداشته باشین

مامان دوتا دخمل ناز 😍
وای  خوشحالم برات خدا نی نیتو برات نگه داره 😍😍😍

مرسی عزیزم .ان شاء الله خدا یه سالم و صالحشو هم قسمت خودت بکنه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏