بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنبلی فقط اصلا سبک تغذیه ست و ورزش کن اگه چاقی حتما لاغر شو تو خونه پیاده روی کن نیم ساعت کاف ...
دقیقا میخوام همینکار رو بکنم ان شاا... بعد ماه رمضون دست بکار میشم و باشگاه میرم باید ورزش کنم تا اگه خدا نظری کرد و باردار شدم تو بارداریمم بتونم ادامش بدم
اره تعریفشو شنیدم منم میرم پیش قاسم امیری اگ عکس رنگی و ایمنی ننویسن نرم پیش دانایی
من اول رفتم پیش تقوی یکم آزمایش نوشت گفت سالمی اقدام کن
بعد رفتم پیش ی دکتر دیگه گفتم نشون بدم گف اقدام نکن آزمایشات ناقصه یکم آزمایش نوشت واسه خودم و همسرم بعد گفت من با دانایی کار میکنم سقط مکررو بیا اونجا باید لنفوسیت تراپی شی فعلا ی جلسه رفتم دوجلسه مونده
اصلا نترس و بخدا توکل کن از خدا بخواه یه بچه سالم و صالح بهت بده منم بچه اولم مشکل قلبی داشت بعد به دنیا آمدنش عملش کردم ولی فایده نداشت و نموند یکبارم سقط داشتم تو 6هفته ولی بازم از لطف و کرم خدا نا امید نشدم و باردار شدم خداراشکر بچم سالمه و هیچ مشکلی نداره
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏