2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا

150 بازدید | 27 پست

بچه ها من همسرم بشدت بددله توتاپیکای قبلیم گفتم

چرا هرچی از طلاق میگم واسش مهم نیس

هی میگه تودنبال طلاقی و ب زور نمیتونم نگهت دارم

چرا هیچ تلاشی نمیکنه نگهم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ی زن همش میگ میرم میرم مرد عادت میکنه براش عادی میشه

۹ساله دارم تحمل میکنم بازندونی بودن...بادست بزن...بابددهنی

باهمه چیش ساختم

الانم میگم بریم مشاور وگرنع طلاق 

خیلی راحت میگ باشه 

خب طلاق بگیر راحت شی

بدبختی اینع ترسم ازخانوادمه

امروز ب پدرم میگم اینبارم باهاش صحبت کن بیادبریم مشاور 

برگشتع میگ من صحبت میکنم ولی ب حرف این مشاورا هم زیاد اعتنا نکن،اونامیگن زن میتونه بادوستاش بره بیرون، نسافرت،مگ مامیتونیم؟

من ن راه پس دارم ن راه پیش

بدبختی اینع ترسم ازخانوادمه امروز ب پدرم میگم اینبارم باهاش صحبت کن بیادبریم مشاور  برگشتع می ...

ببین یا باید بشینی باهاش زندگی کنی تا اخر عمرت بسوزی یا بری خونه بابات

ببین حرف میزنن اما تو اونموقع میتونی خودتو مشغول کنی تو خونه نباشی ک غر زدناشو بشنوی اما درمورد زندگیت حتما ی تصمیم خوب بگیر الان مثلا من ت زندگی شما نیستم از بیرون میبینم ی نظر میدم

ببین یا باید بشینی باهاش زندگی کنی تا اخر عمرت بسوزی یا بری خونه بابات ببین حرف میزنن اما تو اونموق ...

واقعا کلافه شدم

فک میکردم انقدجدی بگم طلاق و بگم دادخواست دادم باید بیای دادگاه دق میکنه میگه غلط کردم

ولی ککشم نمیگزه

بچه نداریم اگ زندونیش باشم و هرجی گف بگم چشم ولال بمونم مهربون میشه تو مناسبتا کادو میگیره معتاد ...

بری قهر اصلا دلتنگت نمیشه؟

اگه بگی میخوام درسمو ادامه بدم و یا نمیدونم انواع کلاسا رو ثبت نام کنم و برم باشگاه اینا چی میگه؟

باید بفهمونیش که برده نیستی و تو هم باید تو این زندگی زنده باشی

شب غم تو نیز بگذرد ولی....در این میان دلی ز دست می رود✋🐢..........
بری قهر اصلا دلتنگت نمیشه؟ اگه بگی میخوام درسمو ادامه بدم و یا نمیدونم انواع کلاسا رو ثبت نام کنم و ...

دلتنگ میشه ولی اصلا اونسری رفتم ۲هفته موندم قهر ی خبرم نگرفت اخرشم گف خودت گفتی پیام و زنگ نزن...

وای نه اصلاااااا هرحور میگم هیچیو قبول نمیکنه...پامو نمیزاره ازدر بزارم بیرون 

هرجورم میگم من برده نیستم تو کتش نمیره ک نمیره