hoho69 مدیر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 557 عنوان مهريه | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 53 پست بچه ها به نظرتون مهريه چقد مهمه؟من يه اقايي دوس دارم خانوادع ما گفته١١٤اونا اول گفتن ١١تا سكه بعد گفتن٥٠تا سكه بحثمون شد و كات كرديم به نظرتون ارزش داشت قبول كنم؟اقا هم فوق العاده عصبيه ترسيدم يهو طلاقم بده ولي دوسش دارم 1401/01/31 | 08:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
latife2 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6285 تورو خدا دختر بلاکش کنو از زندگیت بندازش بیروناین وافعا مشکل داره
hoho69 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 557 تورو خدا دختر بلاکش کن و از زندگیت بندازش بیرون این وافعا مشکل داره مرسي عزيزدلم بابته راهنماييت ادم وقتي خودش تو رابطه اس خيلي متوجه نيست داره چكار ميكنه وقتي هم گير يه همچين ادمايي بيوفته واقعا راست ميگي بيمار بود اين آقا 👌👌👌👌
اسمرالدا_گریدی عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 5029 اره اوايل خيلي خوب بود اصلا فك ميكردم تو خوابم راهش از من دور بود چه دسته گلايي برام ميفرستاد پول ... آخه صدتا سکه انقدر چیز عجیب غریبی نیست 😐😐😐😐😐😐😐😐که بگم یه چیز خیلی سخت و خارج از عرف ازش خواستی که نگاه بدی بهت پیدا کرده باشه!در هر حال خودت رو ناراحت نکن مطمئن باش ایراد از شما نبوده و اشتباهی نکردی.
hoho69 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 557 آخه صدتا سکه انقدر چیز عجیب غریبی نیست 😐😐😐😐😐😐😐😐 که بگم یه چیز خیلی سخت و خارج از عرف ازش خو ... اره واقعا به خدا دختر عمه امم ٢٢ارديبهشت عقدشه ٥١٤تا سكه مهر كردهمن حس ميكنم حتما يه ايرادي داره كه ميترسه من بعدا بفهمم ازش طلاق بگيرم از الان داره حساب ميكنه بتونه بده بهم پناه بر خدا انشالله كه هر چي خيره🙏🙏
اسمرالدا_گریدی عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 5029 اره واقعا به خدا دختر عمه امم ٢٢ارديبهشت عقدشه ٥١٤تا سكه مهر كرده من حس ميكنم حتما يه ايرادي داره ك ... آره منم خیلی شنیدم. خییییییلی!انشاءالله که خیره عزیزم.