2777
2789
عنوان

مهريه

349 بازدید | 53 پست

بچه ها به نظرتون مهريه چقد مهمه؟

من يه اقايي دوس دارم خانوادع ما گفته١١٤اونا اول گفتن ١١تا سكه بعد گفتن٥٠تا سكه بحثمون شد و كات كرديم به نظرتون ارزش داشت قبول كنم؟اقا هم فوق العاده عصبيه ترسيدم يهو طلاقم بده ولي دوسش دارم

زندگی با آدم عصبی سخته

بهتر که نشد 

اعصابت داغون میشد

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بالاخره مهریه حالت ی پشتوانه برا زن داره ما رسم داریم 14تا سکه با 3دنگ خونه و سفر کربلا و.... ک ی موقعی یچی شد ی سقفی بالاسرت باشه چون سکه رو از زیرش درمیرن و میگن نداریم و کلا ارزش نداره سکه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی قبول نکردی 

مهریه زن پشتوانه اون تو زندگیه 

اگه کم باشه به خودشون اجازه انجام دادن هرغلطی و میدن تهش میفرستنت خونه بابات 

دیدم که میگما 

چه این خواستگار چه خواستگار دیگه به هیچ عنوان کم قبول نکن 

اونی که سر مهریه زیاد چونه میزنه یه جای کارش میلنگه

اخلاقش اگه عصبیه که خوب کردی به هم زدی ولی واسه مهریه بدون که دیگه مهریه سنگین نفس های آخرش رو میکشه.تا یکی دو سال دیگه به زور پنج تا سکه مهر کنند.حالا ببین کی گفتم.پس به خاطر مهریه هیچ وقت کات نکن

خانوما یه سوالی دارم میاید تاپیکم؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
يعني برنگردم و قبول نكنم؟

نه واقعا اون مقدار مهریه کم و اینکه سر مهریه چونه میزنن دارن به شخصیت تو توهین میکنن مگه کالایی که بخوان روت قیمت بذارن 

من دارم تجربه شخصی خودمو میگم 

دقیقا چنین بلایی سرم اومده خداروشکر شما اشتباه نکردی ولی من اشتباه کردم و قبول کردم اونم خودم راضی نبودم 

مهریه ی من ۱۴ تاس خودم خواستم

اگه طرفت اوکی باشه به نظرم مهم نیس البته به شرطی که حق تصنیف اموال بعد ازدواج و داشته باشه زن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...