2777
2789
عنوان

مهريه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 53 پست
عصبيه خيلي ولي دوسش دارم از ديشب تا حالا دارم ديونه ميشم

دوست داشتن تنها خوب نیست اون قسمت مربوط به قلب بشینی با عقلت خوب فکر کنی میبینی بهترین تصمیمو گرفتی و الان فقط خودتی بعد که بچه داشته باشی اون طفلی باید اخلاق عصبی باباشو تحمل کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مهریه کم میخواین بدین تمام حقوق ضمن عقد و با وکالت نامه باید بهت بدن  مطمئن باشقبول نمیکنن

اگه خیانت کرد و خیلی راحت طلاق داد چی؟ فرضا بعد از پنج سال زندگی مشترک.

این جا دیگه شروط ضمن عقد فایده نداره.

اگه خیانت کرد و خیلی راحت طلاق داد چی؟ فرضا بعد از پنج سال زندگی مشترک. این جا دیگه شروط ضمن عقد فا ...

نه منم که گفتم مهریه کم قبول نکنه 

اینو گفتم بگه بهشون که مطمئن بشه اونا نیت خوبی از لینکه مهریه کم میخوان بنویسن ندارن 

حق با شماست 

نه واقعا اون مقدار مهریه کم و اینکه سر مهریه چونه میزنن دارن به شخصیت تو توهین میکنن مگه کالایی که ب ...

اره اوايل اينقد خوش اخلاق بود تا بحث مهريه شد شدن يه ازما ديگه اصلا حرات نميكردم بهش يه تلفن كنم اگه كاري داشتم همش بد باهام خرف ميزد و خودمو بابامو مسخره ميكرد

مهریه ی من ۱۴ تاس خودم خواستم اگه طرفت اوکی باشه به نظرم مهم نیس البته به شرطی که حق تصنیف اموال بع ...

به زور از١١تا كرده٥٠تا بعد تصنيف اموال بده😂😂

دوست داشتن تنها خوب نیست اون قسمت مربوط به قلب بشینی با عقلت خوب فکر کنی میبینی بهترین تصمیمو گرفتی ...

اره دقيقا چند روز تخمل ميكنم ميرم روانشناس هودمم ميدونم اشتباه ولي وابسته شدم🤦‍♀️

به زور از١١تا كرده٥٠تا بعد تصنيف اموال بده😂😂

خیلیا قبول میکنن تو فامیل داریم ما پسره گفت سکه ۲۰ تا عوضش تمام حقوقت و میدم حق طلاق .اشتغال.تحصیل...

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...