2777
2789
عنوان

مهريه

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 53 پست
اره اوايل اينقد خوش اخلاق بود تا بحث مهريه شد شدن يه ازما ديگه اصلا حرات نميكردم بهش يه تلفن كنم اگه ...

خداروروزی هزاربار شکر کن که زود شناختیش 

ان شاالله ادم هزار مرتبه بهتر از اون میاد تو زندگیت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منم که گفتم مهریه کم قبول نکنه  اینو گفتم بگه بهشون که مطمئن بشه اونا نیت خوبی از لینکه مهر ...

اره موندم اين خوب بود بهو سر مهريه اينطوري كرد انگاري يه چيزي داشت مطمعن بود ممكنه طلاق بگيرم

اره تازه من كارمندم بعضي وقتا لابه لا حرفاش ميگفت سركار نرو 😐

اگه کسی از خواستگارهات برای حقوقت هم نقشه داشت حتما قید کن کار منزل هم پنجاه پنجاه است.

خواستگار من حقوقش کم بود می‌گفت برو سر کار ولی بزرگوار علاقه ای به کار منزل پنجاه پنجاه نداشت. با یه منت خاصی می‌گفت پذیرایی از مهمون‌ها و سفر انداختن جمع کردن با من! 😐

اره اوايل اينقد خوش اخلاق بود تا بحث مهريه شد شدن يه ازما ديگه اصلا حرات نميكردم بهش يه تلفن كنم اگه ...

خب ببین این رفتارش رو در آینده سر همه مسائلی که با هم مشکل داشته باشید خواهد شد.

پدرت رو؟ چقدر بی‌تربیت! بکن این دندون لق پوسیده رو..!

نه من میگم اگه واسه مهریه است کات نکن.ولی خب میگی عصبیه.آدم‌عصبی پیرت میکنه.البته اگه مطمئنی عصبیه.

اوايل خيلي مهربون بود نمي دونم اينكارو ميكرد كه من وابسته بشم يا واقعا مهربون بود بعدش يهو عصباني شد داد ميزد حق نداشتم خرف بزنم اگه از خونه ميرفتم بيرون زمين و زمان و بهم ميدوخت كه چرا از خونه رفتي بيرون زود دوباره برگردم خونه

دختر تو دیوونه ای جونت بردار فرار کن باور کن خدا چه قدر دوست داشته الان شناختیش

اينقد كه بهم خوبي كرد فك كن فاصله داشته از من پول ميداد گل فروشيا هر هفته يه دسته گل خيلي بزرگ برا من بفرستن پول برام بريزه من رفتم تهران يك روز كه دندونم درست كنم ديدم هواپيما گرفته بلند شده اومده بعد يهو عوض شد يه ازم عصبي سرد كه اصلا حرات نميكردم باهاش صحبت كنم نميذاشت از خونه برم بيرون ميرفتم واويلا بود يا يهو تصويري ز ميزد ميگفت برو خونه 

خب ببین این رفتارش رو در آینده سر همه مسائلی که با هم مشکل داشته باشید خواهد شد. پدرت رو؟ چقدر بی‌ت ...

اره اوايل خيلي خوب بود اصلا فك ميكردم تو خوابم

راهش از من دور بود چه دسته گلايي برام ميفرستاد پول ميفرستاد هر جا ميخواستم برم يا هر كاري كنم اول من اونجا بود يكبار رفتم تهران قبل من اونجا بود واسه دندونام سورپرايزم ميكرد چقد مهربون بود اين همه راه و ميكوبيد ميومد منو ميديد دوباره برميگشت باهام يهو عوض شد شد يه ادم عصبي كه نميشه دو كلمه باهاش حرف بزني سر سكه هم اينطوري كرد گفتم ٥٠نه گفت پس خوشبخت بشي خدافظ الان نگاه كردم ديدم بلاكم كرده😐

دختر تو دیوونه ای جونت بردار فرار کن باور کن خدا چه قدر دوست داشته الان شناختیش

دچار يه دوگانگي شدم دارم ديونه ميشم اون همه محبت و عشق و علاقه الان رسيدم به اينكه ديشب بهم بگه ٥٠تا نه پس قسمت هم نيستيم خداحافظ و بلاكم كنه يه حس بدي دارم🤦‍♀️خير نبينن پسرا كه اينطوري ميكنن

دچار يه دوگانگي شدم دارم ديونه ميشم اون همه محبت و عشق و علاقه الان رسيدم به اينكه ديشب بهم بگه ٥٠تا ...

ببین یه پست دکتر قربانی گذاشته بود

برو تو پیجش پیدا کن

همین گفته بود راجع به مردهایی که محبت زباد میکنن

تا خانم بهشون وابسته بشه دقیق همین بود گل میخرن بی مناسبت هدیه گرون

ابراز علاقه همون اول کار

بعد که تور پهن شد

و خانم وابسته

خودشون میکشن کنار چون خانم به دام افتاده

بعد حالا خانم میره سمتشون

گفت این یک نوع اختلال

اصلا باهاش تماس نگیر و بلاکش کن

اون وقت میفهمه تو به دام نیافتادی خودش دوباره بر میگرده