2777
2789
ببخشید عزیزم شغلت چیه که این همه پول داری تعجب کردم

توی شرکت حسابدارم.ی ساله ک‌ پس انداز نکردم.از بچگی کار کردم جاهای مختلف بعد دانشگاه رفتمو کار ثابت پیدا کردم.بعدم همون موقع طلا خریدم قیمتش رف بالا چند برابر شد 

توی شرکت حسابدارم.ی ساله ک‌ پس انداز نکردم.از بچگی کار کردم جاهای مختلف بعد دانشگاه رفتمو کار ثابت پ ...

خوب عزیزم شماکه اینقدر انسان خوب وزحمت کشی هستی چرامیای توتاپیکادیگران ودیگرانو متهم به دروغ میکنی عزیزم. بااین همه که تو تاپیکام دلمو شکوندی باز حلالت کردم ایشالله توزندگیت موفق باشی ودرپنهاخدا باشی 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عزیزم شماکه اینقدر انسان خوب وزحمت کشی هستی چرامیای توتاپیکادیگران ودیگرانو متهم به دروغ میکنی ع ...

خوندم چیزای ک‌گفته بودم.خب اخه تاپیک زده بودی خیلی داشتی قطره چکونی تعریف میکردی ن تنها من همه فکر کردن‌میخای پربازدید شه.و تو تاپیک بعدیتم خیلی تناقص بود.من بد حرف زدم‌درسته ولی خب شما ی کوچولو اگه دقت کنی اینجوری دلخوری پیش نمیاد.نمیگم‌دروغ‌گفتی ولی بد تعریف کردی سوال تو ذهن ادم‌پیش میاد.بازم‌من معذرت میخام.

خوندم چیزای ک‌گفته بودم.خب اخه تاپیک زده بودی خیلی داشتی قطره چکونی تعریف میکردی ن تنها من همه فکر ک ...

اشکال نداره عزیزم من عادت ندارم توهین کنم  چون میدونم دنیاارزش نداره قطره چکونی گفتم چون سرعت عملم تو تایپ کردم پایینه اما دلیل دروغگویی نیست  عزیزم   کاش یکم مهربونتر باشیم  باهم حلالت کردم عزیزم ایشالله خدا مشکلاتتو حل کنه وکمکت کنه. من دنبال پر بازدید شدن نیسم به وند دلیل اول اینکه باپربازدید شدن مدال طلا گیرم نمیاد دوم اینکه بچه نیستم عزیزم نزدیک ۴۰سالمه سوم اینکه اگه هم ادم دروغگویی باشم تو ماه رمضون هیچ وقت بازبون روزه دروغ نمیگم. درکل از دروغ بدم میاد 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز