2777
2789
خودت خونه زندگی داری؟  دوستمون خوب گفت اگه پول دادی قسمتی از خونه بزن به نام خودت

اجاره ی واسه خودم نیس.ب نامم میزنه ولی خب ی اسمه دیگه ی موقعی مشکلی واسم پیش بیاد یا هرچی نمیتونم بفروشم.دیگه اون خونه میره تا زمانی ک خدای نکرده مامانم نباشه

عزیزم من انقد سراین چیزا عذاب وجدان میگرفتم خیلی کمک مالی میکردم به خانوادم ولی وقتی خودم احتیاج پید ...

منم همینم هزار بار گیر کردم کسی دستمو نگرفت.ولی من خیلی کمکش کردم چه زمانی ک‌ شوهر داشت چه زمانی ک طلاق گرفت هرجا گیر کرد واسش واریز کردم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هرچی ک بشی ی درصدم احتمال نمیدم بخاد کمکم کنه.اون خونه ای میخاد بگیره دو طبقه ی از همون روز اولم ک ز ...

ولش کن عزیزم خودت خوش باش بگو پسرت کار کنه طبقه بالای همون زمینه رو بسازه بگو نداری و بدهکار شدی و پولاتو گذاشتی بورس ضرر کردی کرایه خونه ندارم دومیلیون برام بریز برا خرجم ببین چکارت میکنه 

ولش کن عزیزم خودت خوش باش بگو پسرت کار کنه طبقه بالای همون زمینه رو بسازه بگو نداری و بدهکار شدی و پ ...

اون ک اصلا ن داره ک کمک کنه و داشته باشم کمک نمیکنه..اون زمینم اون تحت پوشش کمیته امداد نیس من هستم.من میخام واسش وام بگیرم و کمکی ک کمیته میکنه و بلاعوض میده و میسازتش من گزاشتم واسه مادرم باشه.ولی صبر نداره ک کارای  پروانه و ایناش تموم شه میگه خونه ساختن سخته این خونه ی اماده ی

کمک کردی حتما بنام خودت بزن مادرا اکثرا پسر دوستن ویهو دیدی بنام برادرت کرد

بازم فکر کنم ببینم ب کجا میرسم بخام بدم ک اره ب نامه خودم میزنم چون اون ک هنو نخریده طبقه پایینو واسه داداشم گزاشته

اون ک اصلا ن داره ک کمک کنه و داشته باشم کمک نمیکنه..اون زمینم اون تحت پوشش کمیته امداد نیس من هستم. ...

والا مادرت دندون اسب پیش کشی رو شمورده بد هم شمرده درسته مادر بزرگت کرده ولی زیاده رویه اینجور اگه کمیته برای شما میسازه که به اسم خودته بعد هم مسمتریت رو قطع میکنه

والا مادرت دندون اسب پیش کشی رو شمورده بد هم شمرده درسته مادر بزرگت کرده ولی زیاده رویه اینجور اگه ک ...

اره مستمری رو قط میکنه و وامو ایناش ب نامه منه و عملا اون میشینه ب اسم منه قسطاشو میدم ولی خب واسه خودشه دیگه تا زمانی ک باشه.ولی همونم صبر نمیکنه

اره مستمری رو قط میکنه و وامو ایناش ب نامه منه و عملا اون میشینه ب اسم منه قسطاشو میدم ولی خب واسه خ ...

نه عزیزم مشکل اون الان اینه که اینجوری خونه به نام شماست صبر نکردنش برای اینه که خونه ای بخره که به نام خودش باشه یا برادرت ببین کی بهت گفتم 

اره مستمری رو قط میکنه و وامو ایناش ب نامه منه و عملا اون میشینه ب اسم منه قسطاشو میدم ولی خب واسه خ ...

همه بهم میگن بد بینم ولی همیشه حدسام درست از اب دراومده مادرت میخواد خونه ای بخره که به نام خودش باشه اینجور درسته میشینه ولی کمیته به نامش نمیزنه و ترس داره بعدا شما خوته ات رو بخوای یا به پسرش ندیش 

همه بهم میگن بد بینم ولی همیشه حدسام درست از اب دراومده مادرت میخواد خونه ای بخره که به نام خودش باش ...

اره خودمم ب ذهنم رسید ولی گفتم بیخود بدبین شدم.چون زمینم ب نامه منه چون باید واسه وامو اینا ب نامه خودم باشه ی بار بحث کردیم گف پولی ک واسه زمین دادیو بهت میدم بزنش ب نامه خودم..من ک پولو ب خودش داده بودم فقط ب نامه من بود چون واسه کمیته لازم بود.بعدم اون موقع ک زمینو گرفت قیمتش پایین بود الان تقریبا سه برابر شده.دستت درد نکنه بهم نگف چند بارم کلی حرف دیگه زد.این اخریم ک گف پولتو میدم ب نامه خودم بزن درصورتی ک اصلا حرفی از پولو زمین نبود بحث چیزه دیگه بود.این خونه رم ک میخاد بخره از همون روز اول گف چون دو طبقه ی پایینشو کامل میکنم ب درده داداشت میخوره

اره خودمم ب ذهنم رسید ولی گفتم بیخود بدبین شدم.چون زمینم ب نامه منه چون باید واسه وامو اینا ب نامه خ ...

عزیزم هيچوقت گول نخور داره ازت سو استفاده میکنه دست پیشو گرفته فقط هم میخواد از نام تو دربیا بنظرم همو زمینو بزن به نامش و بگو نمیخوامش کمیته هم وامو نگیر و ولش کن الان یه عروسا کلی جهیزیه میدن و یارانه دوبرابره و معیشتی بیشتره برا چی از خودت بزنی 

عزیزم هيچوقت گول نخور داره ازت سو استفاده میکنه دست پیشو گرفته فقط هم میخواد از نام تو دربیا بنظرم ه ...

گفتم مامانمه دلم سوخت نخاستم مستاجر باشه.ولی خب اون انگاری تو دلش چیزه دیگه ی.ممنون از راهنماییت عزیزم

گفتم مامانمه دلم سوخت نخاستم مستاجر باشه.ولی خب اون انگاری تو دلش چیزه دیگه ی.ممنون از راهنماییت عزی ...

قربونت عزیزم انشالله تصمیم درست بگیر اونم میترسه فردا روزی شما ادعایی داشته باشین 

ببخشید عزیزم شغلت چیه که این همه پول داری تعجب کردم

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅