2777
2789
عنوان

با همکار شوهرم فش وفش کشی

641 بازدید | 26 پست

قضیه از این قرار من باخانومش درارتباط بودم.نگو هرچی من باخانومش میگفتم میذاشت کف دست سوهرش😐شوهرش مثل زنا خاله زنگ دو بهم زن میامد میذاشت کف دست سوهرم

ظهر شوهرم گفت میدونی چی میگن🤔

خب

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخرع اشتباع خودتونع ک ب هرکسی زود اعتماد میکنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چی میگن😦

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

چه کارایی می کنید... آدم با زن همکار صمیمی میشه...

همیشه به آدمای زندگیتون انقدری اطلاعات بدید که دشمنتون شدن نتونن سو استفاده کنن

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....