2777
2789
عنوان

با همکار شوهرم فش وفش کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 26 پست

انقد بدم میاد این زنایی که همممممه حرفی به شوهرشون میزنن🙄یکم تودار باشید بابا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اگه شوهر من بود یه دعوایی باهام را مینداخت که چرا در مورد حریم خصوصیمون به کسی چیزی گفتی بقران قیامت بپا میکرد 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی قسم میحورد نگفتم.این شوهرشم رو مخم بود هی میون منو شوهرم رو دعوا مینداخت.منم یه چیزی ازش میدونستم گفتم برو به شوهرت بگو یادته با یه زن حرف میزدی من باتو خوشم من تورو دوست دارم.😁

گفتی برادر من عیاشه اله بعله من شاخ درآوردم رفتم به زنه گفت خاجالت نمیکشی اینجوری حرف زدی.گفت بجون ب ...

من جلو مامانمم پشت شوهرم بد نمیگم همه جا ابرو داری و ب هیجکسم اعتماد نمیکنم

قبول کن اشتباه از خودته

اونا زنوشوهرن معلومه میشینن ب هم آمار همه چیو میدن

شوهره هم اشتباه کرده ب شوهرتون گفته ولی اشتباه اصلی از شما بود

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
شوهرش زنگ زد چرا زنت گفته و....منم گوشی رو گرفتم گفتم تو چرا مسائل من دخالت کردی رفتی مثله خاله زنک ...

مردي گفتن . زني گفتن . احترامي گفتن . عجب مرد بي شعوري بوده كه به شما فحش داده . يه مرد محترم حتي اگر يه زن بهش فحش بده نبايد جواب بده . مخصوصا اگر زن همكارش باشه . الآن شوهرت هم مجبور ميشه به خاطر اينكه اون فحاشي كرده بره بهش فحش بده . چرا با همچين آدمهايي رفت و آمد ميكنيد ؟ چرا با اينها سلام و عليك ميكنيد . براي خودتون ارزش قائل باشيد با هر بي سر و پايي نشست و برخواست نكنيد . 

2790
2778
2791
2779
2792